NOVINKA: Dámsky dres CTM Aurae

8. augusta 2022

CTM rozširuje sortiment cyklooblečenia o dámske dresy a predstavuje novinku, ktorá svojím farebným prevedením a úžasne ľahkým a vzdušným materiálom spríjemní vaše bicyklové výjazdy.

Vyberte si z troch nápaditých variácií tohto modelu a vyrazte za dobrodružstvom.

Dámsky dres Aurae má kompresný strih, s krátkymi rukávmi. Výrobcovia použili kvalitné talianske recyklované materiály – rýchloschnúcu zmes polyesteru s elastanom, ktoré zabezpečujú funkčnosť a príjemný kontakt s pokožkou.

Okrem moderného dizajnu vás zviditeľnia aj reflexné pásiky po bokoch zadného vrecka. Na chrbte a bokoch extra priedušné odvetrávacie panely z jemného materiálu. V zadnej časti je všité trojdielne vrecko s reflexnými prvkami po stranách, ktoré slúži na uloženie drobných vecí potrebných mať so sebou – či už smartfón, alebo rýchly snack.

Spodný lem je elastický a na vnútornej strane potiahnutý silikónom, aby dres počas jazdy držal na mieste. Dres je so zapínaním na zips s priliehavým nízkym stojačikom. Štruktúrovaný materiál na rukávoch výborne odvádza pot. Nájdete ho u vášho lokálneho predajcu CTM.

Kompletný zoznam predajcov a viac informácií nájdete na webe CTM – www.ctm.sk.

  • Vyrobené na Slovensku.
  • Dostupné vo veľkostiach S-XL.
  • Farba: tyrkysový abstrakt, čierny piktogram, ružová džungľa

Text a foto: CTM

1/1
Zavrieť reklamu