Maxi Vita Exclusive Posilnenie imunity forte+

9. augusta 2022
žena pije čistú vodu.

Tablety rozpustné v ústach s obsahom nukleotidov, vitamínu C a rastlinného extraktu. S príchuťou brusnice.

Imunita alebo obranyschopnosť je funkcia organizmu, ktorá bráni telo pred škodlivými vplyvmi. Akonáhle je imunita oslabená, telo je menej chránené.

MaxiVita Exclusive Posilnenie imunity forte+ obsahuje prírodný extrakt z plodov rakytníka rešetliakového, ktorý podporuje imunitný systém a prirodzenú obranyschopnosť organizmu. Prispieva k normálnemu stavu pokožky a k normálnej činnosti kardiovaskulárneho systému. V tradičnej medicíne je rakytník cenený pre vysoký obsah vitamínu C, E a karoténoidov.

Vitamín C je tiež veľmi dôležitý pre normálnu funkciu imunitného systému. Prispieva naviac k zníženiu miery únavy a vyčerpania a pomáha chrániť organizmus pred oxidatívnym stresom.

Kombinácia prírodného extraktu z plodov rakytníka a vitamínu C je doplnená o nukleotidy. Tie sú základným stavebným kameňom nukleových kyselín, ktoré sa vyskytujú v bunkách všetkých živých organizmov a majú rozhodujúcu úlohu v rade biologických procesov. Sú súčasťou rady dôležitých enzýmov nevyhnutných pre nutričný a energetický metabolizmus.

Prípravok je vhodný k dlhodobému užívaniu po celý rok, predovšetkým však v období jesene a zimy.

Odporúčané dávkovanie: dospelí a deti od 6 rokov 1 tabletu denne rozpustiť v ústach. V prípade ťažkostí je možné dávkovanie zvýšiť až na 2 tablety denne. Nie je určené pre deti do 6 rokov.

Viac sa dozviete na vitar.sk.


Text: Vitar/RELAX
Foto: Vitar, Shutterstock

1/1
Zavrieť reklamu