Veľká letná súťaž s Chilly o kolekciu menštruačných nohavičiek Lunacup

17. augusta 2022

Menštruácia je často tabuizovanou témou, ale i v tomto odvetví starostlivosti o ženy vývoj ponúka mnoho moderných prístupov. Značka Chilly sa o ženy stará nielen v období menštruácie, navyše prináša tipy na používanie alternatívnych menštruačných pomôcok.

Vo veľkej letnej súťaži sa spojila s českým výrobcom menštruačných kalíškov a nohavičiek Lunacup a spoločne rozširujú povedomie o rozmanitosti menštruačných pomôcok. Zapojte sa do súťaže a vyhrajte Lunacup pre každú príležitosť.

Prečo práve menštruačné nohavičky LUNA?

Menštruačné nohavičky sú dostupnou a ekologickou alternatívou k tampónom a jednorazovým vložkám. Každá žena je iná, a preto Lunacup ponúka tri druhy nohavičiek, aby si každá žena vybrala podľa intenzity svojej menštruácie. Medzi hlavné benefity menštruačných nohavičiek LUNA patrí zmiernenie PMS, pohodlie a bezpečnosť, úspora financií, menej odpadu a viac komfortu.

Vlastná skúsenosť stojí zato! Po zakúpení akéhokoľvek Chilly gélu je pripravená zľava na e-shop Lunacup, kde je možné využiť výhodnejšiu cenu. Zľavový kód nájdete priamo na obale limitovanej edície. 

Ako sa zapojiť do súťaže?

Zapojte sa do súťaže a vyhrajte farebnú kolekciu troch menštruačných nohavičiek Lunacup. Každý z deviatich súťažných týždňov budú vylosované tri výherkyne. Zapojenie do súťaže je veľmi jednoduché!  Stačí si zakúpiť ľubovoľný Chilly gél, účtenku nahrať v dobe trvania súťaže na súťažný web www.chillysutaz.sk a to je všetko! Súťaž trvá od 1. 7. 2022 do 31. 8. 2022. Do súťaže je možné registrovať účtenky za nákup súťažných produktov zakúpených od 20. 5. 2022.

1/1
Zavrieť reklamu