Juraj, čo tá fľaša? Tabaček veselo popíja na výlete. Ide v šľapajách Tunela?

18. augusta 2022

Zabávač Juraj Tabaček sa preslávil svojou rolou alkoholika v seriáli Horná Dolná. Šoko však, na rozdiel od Tunela, pitiu vraj neholduje. Napriek tomu ho nie raz bolo vidieť v ruke s fľaškou, z ktorej už zjavne ubudlo.

Stand-up komik a herec Juraj Šoko Tabaček sa do svojej úlohy alkoholom večne potrundženého Tunela vžil naozaj dokonale. „Často počúvam, že som vytvoril komickú postavu, ktorá ma zaškatuľkuje, ale nebojím sa toho. Verím, že ak by som dostal príležitosť, viem dokázať aj iné veci. No a ak nedokážem zahrať nič iné, ako opilca, tak mám zostať hercom opilcov. Preto to nevnímam ako prekliatie, ale ako štartovací moment s bonusom v podobe možnosti prekročiť Tunelov tieň,“ vyjadril sa ambasádor značky SodaStream na margo svojej najznámejšej hereckej úlohy.

S fľašou v ruke aj na verejnosti

Juraj má však k fľaši oveľa bližšie, ako by sa mohlo zdať. Nie raz dal na svoj instagram story, kde ho bolo vidieť s fľaškou v ruke. „Je to pravda, nevidím na tom nič zlé. Nie som jediný, kto pije z fľaše, mne to tak chutí dokonca viac,“ netají moderátor svoj kladný vzťah k fľašiam.

Toto pije Šoko! Pozrite si necenzúrovanú fotku

1/1
Zavrieť reklamu