Nová Zázračná planéta je v predaji. Na aké témy sa môžete tešiť?

20. augusta 2022

Ak ste sa niekedy zamysleli nad tým, čo je prvá vec, na ktorú si spomínate, bude zrejme táto spomienka pochádzať z obdobia 2 – 3 rokov života. Čo sa však deje s myšlienkami, ktoré majú deti pred týmto obdobím?

Prečo sa žiadna z nich neukladá do dlhodobej pamäti? Aj to sa dozviete v najnovšej Zázračnej planéte. Avšak nielen to! Ak vás zaujíma, ako ušetriť nejaké to euro, dozviete sa množstvo trikov a tipov, ktoré vám poslúžia v bežnom živote.

Leto a prázdniny priam navádzajú človeka, aby navštívil jeden z tých mnohých zámkov, ktoré na Slovensku máme. A vedeli ste, že zámky sa začali stavať práve tu v strednej Európe?Rovnako sa dozviete, kde a prečo vznikla pútavá hra šach a ako nám nanotechnológie pomôžu v liečbe mnohých ochorení. Stačí sa začítať a zistíte mnohé fascinujúce veci o svete okolo nás.

Jedovaté huby

Zistite, prečo sú niektoré huby také toxické a ktoré môžu zabiť aj človeka.

Ako funguje letecký katapult

Byť pilotom nie je hračka. Ak niečo nevyjde, má poslednú šancu na záchranu – katapult. Ako funguje toto desivé vystrelenie z lietadla?

21 tipov a trikov, ktoré vám ušetria peniaze a nervy

Skúste rýchle triky s mobilom, zlepšite si zrak v tme a zistite, či sú vaše batérie nové alebo vybité.

Morský čert a jeho prazvláštny život

Nahliadnite do sveta najdesivejšej ryby na svete.

Radi sa dozvedáte nové informácie o našej Zázračnej planéte?

Predplaťte si časopis Zázračná planéta a najnovšie číslo budete vždy čítať medzi prvými. Objednajte si ho na tejto stránke.
1/1
Zavrieť reklamu