Máte problémy so zrakom? Vyrieši ich najmodernejší laser Alcon

26. septembra 2022

Nekvalitný zrak obmedzuje každého, kto musí nosiť dioptrické okuliare alebo kontaktné šošovky. A to nie len pri športe, ale aj pri bežných dennodenných aktivitách či v zamestnaní. Pritom trvalé riešenie tohto problému nie je vôbec zložité.

Laserová operácia očí vám dokáže doslova zmeniť život. V očnej klinike iClinic teraz s úplne novým, najmodernejším excimerovým laserom Alcon EX 500, ktorý bol vyrobený v tomto roku.

Riešenie krátkozrakosti, ďalekozrakosti a astigmatizmu

Nevidíte do diaľky, do blízka alebo máte astigmatizmus? Opýtajte sa v očnej klinike iClinic na laserovú operáciu s názvom Z-Lasik Premium. Táto operačná metóda spája laserovú úpravu rohovky s využitím dvoch druhov lasera – excimerového a femtosekundového. Pri tejto metóde v iClinic používajú najnovší a najmodernejší excimerový laser súčasnosti Alcon EX 500, ktorý bol vyrobený 2022.

Laser je šetrnejší voči rohovke a predchádza pooperačným zápalom očí vďaka nižšej energii. Zákrok prebieha v lokálnom znecitlivení a je bezbolestný. Doba rekonvalescencie je krátka – videnie je stabilizované zväčša do 24 hodín od vykonania operácie. Pri tejto operačnej metóde je aj nižšie riziko nežiaducich vedľajších účinkov, ako je, napríklad zhoršené nočné videnie alebo suché oči.

Medzi najviac vyhľadávané a účinné riešenia sú tiež operácie očí, ktoré vás jednou operačnou metódou zbavia okuliarov na všetky vzdialenosti a zároveň natrvalo odstránia  aj riziko vzniku šedého zákalu (metóda Femto Z-Prelex). Existujú ale aj iné operačné metódy, ktoré dokážu okrem ďalekozrakosti (metóda Z-Lasik) či krátkozrakosti (metóda CLEAR; Relex Smile 3D; Z-Lasik) vyriešiť aj ďalšie pridružené ochorenia oka, napríklad astigmatizmus (metóda CLEAR, Z-Lasik; Relex Smile 3D), ale taktiež aj šedý zákal. Podrobnejšie informácie nájdete na stránke očnej kliniky.

Bezpečné a moderné laserové technológie

Oblasť oftalmológie je považovaná za najviac rozvíjajúce sa medicínske odbory vôbec. Je to hlavne dôsledkom vývoja nových špičkových technológií, ktoré sa za posledné desaťročia výrazným spôsobom zdokonaľovali. Všetky prevádzky iClinic sú vybavené tou najmodernejšou laserovou technológiou.

Pravidelne svoje zariadenia obnovuje, aby svojim klientom poskytovala to najlepšie, čo súčasný trh ponúka. Za posledných 7 rokov investovala očná klinika iClinic aj jej partnerské kliniky do laserových a operačných technológií vyše 7,5 milióna eur. Aj preto sa už 15 rokov radí medzi lídrov v oblasti oftalmológie, aj v počte zrealizovaných laserových operácií očí.

Laserová operácia so zľavou až 1000 €

Cena laserovej operácie očí je jednorazovou záležitosťou a preto sa niekomu môže zdať na prvý pohľad vysoká. Avšak, ak si porovnáte, ako často si meníte dioptrické sklá alebo okuliarové rámy, či sklá s rôznou povrchovou úpravou, vrátane servisu alebo ak si spočítate, ako často si kupujete kontaktné šošovky, vrátane roztokov, cena operácie očí je podstatne nižšia ako investícia do okuliarov či kontaktných šošoviek.

Presvedčiť sa o tom môžete na stránke iclinic.sk v časti Kalkulačka úspor. Do pripravenej kalkulačky zadajte svoj vek, odhadovanú výšku ročných nákladov na kontaktné šošovky alebo dioptrické okuliare (vrátane príslušenstva a servisu) a možno budete prekvapení, koľko financií môžete do svojej 60-tky ušetriť vďaka laserovej operácii očí.

Využite aktuálnu mimoriadnu zľavu očnej kliniky iClinic vo výške 1000 € pre prvých 1000 záujemcov na vybrané operačné metódy, ktorá je časovo obmedzená. Viac informácií sa dozviete na www.iclinic.sk

Najkomplexnejšia a najväčšia súkromná očná klinika v SR

História očnej kliniky iClinic sa začala písať už v roku 2007, keď ešte pôsobila pod iným názvom. Od roku 2015 pôsobí pod značkou iClinic. V súčasnosti sa o pacientov v jej klinikách stará 20 kvalifikovaných lekárov s dlhoročnou praxou, ktorí len v roku 2021 zoperovali spolu vyše 20 000 očí. Pacientom je k dispozícii na západnom, strednom a aj východnom Slovensku. Môžete ju nájsť už v piatich mestách: v Bratislave, Banskej Bystrici, Košiciach, Skalici a Šamoríne. Vo svojej pobočkev Babskej Bystrici má navyše zriadené aj špičkové pracovisko na špecializovanú liečbu glaukómu.

Najdôveryhodnejšia značka v kategórii očné kliniky

Očná klinika iClinic bola dva roky po sebe ocenená ako Najdôveryhodnejšia značka v kategórii Očné kliniky za roky 2020 a 2021. Toto ocenenie získala zatiaľ ako jediná spomedzi všetkých očných kliník na Slovensku a to na základe nezávislého, transparentného a rozsiahleho celonárodného reprezentatívneho prieskumu, ktorý realizuje spoločnosť ATOZ Marketing Services. Cieľom prieskumu je monitorovať a oceňovať značky na Slovenskom trhu, ktorým naši spotrebitelia najviac dôverujú. 


Text: iClinic
Foto: Shutterstock

1/1
Zavrieť reklamu