Zacvičte si pre lepší sex

Túžite po novom impulze a väčšej chuti na milovanie? Vyskúšajte pár jednoduchých cvikov, ktoré vás dostanú do formy, zlepšia vám náladu a zároveň vám skvalitnia sexuálny život.

Aby ste si sex naozaj užili, potrebujete dve veci: byť od pása dole v dobrej kondícii a konečne prestať myslieť na to, že ste zabudli vybrať z práčky bielizeň a vyvešať ju. Máme pre vás niekoľko cvikov, ktoré vyplavia hormóny, prekrvia a rozhýbu správne partie, takže pri sexe už budete naozaj myslieť len naň.

V tomto článku sa dočítate o ôsmich druhoch cvikov, vďaka ktorým získa váš milostný život novú iskru.

1. Drepy

Jednoduchý, ale skvelý cvik pôsobí nielen na posilnenie nôh a zadočka, ale zároveň pomáha prekrviť miesta, ktoré povzbudzujú ženské libido. Ale ako správne robiť drepy, aby fungovali čo najlepšie?

Pri drepoch je najdôležitejšie roztiahnuť doširoka nohy a myslieť na to, aby päty počas cvičenia zostávali stále na zemi. Čím nižšie pôjdete, tým bude cvik efektívnejší. Keď sa budete dvíhať zdola, ustrážte si spevnené brušné svaly. Cvik opakujte 15- až 30-krát.

Jednoduchý, ale skvelý cvik pôsobí nielen na posilnenie nôh a zadočka, ale zároveň pomáha prekrviť miesta, ktoré povzbudzujú ženské libido. Foto: Shutterstock.

2. Zdvíhanie panvy

Ideálny cvik na posilnenie svalov, ktoré pri sexe zapájame najviac. Zdvíhanie panvy posilňuje nielen dolnú časť chrbta, ale aj panvové a bedrové svaly, čo ovplyvňuje predovšetkým vytrvalosť v určitých polohách.

Ľahnite si na chrbát s pokrčenými kolenami a chodidlami rozkročenými na šírku ramien. Zdvihnite panvu do roviny. Držte brušné svaly a tlačte vnútorné strany stehien smerom k sebe. Potom položte panvu pomaly naspäť na podlahu. Opakujte 20- až 25-krát.

Zdvíhanie panvy posilňuje nielen dolnú časť chrbta, ale aj panvové a bedrové svaly. Foto: Shutterstock.
1/4
Zavrieť reklamu