Chceli by ste s vašimi deťmi vyraziť na výlet, ale už strácate kreativitu? Máme pre vás tip!

26. októbra 2022

Poznáte portál kamsdetmi.sk? Pravidelne prináša tipy na trávenie času pre celú rodinu. A to všetko prehľadne rozdelené podľa regiónov. Ak neviete, kam zobrať vaše deti najbližšie, kliknite si na ich web a inšpirujte sa!

Ako o sebe píšu sami tvorcovia: “sme skupinka ľudí, ktorým nie je ľahostajné, kde a ako trávia svoj voľný čas deti, rodiny s deťmi, matky na materskej, ale aj čerstvo zamestnané. Preto tvoríme a dávame dokopy obsahovo celú túto stránku – komunitný portál. Túto aktivitu vykonávame hlavne preto, že nám chýbal prehľad o tom, čo všetko sa dá s deťmi robiť v našom meste alebo regióne a chceme uľahčiť život ostatným mamičkám, oteckom, deťom, mladým aj starým rodičom, ktorí hľadajú podobné informácie.”

Prehľadná kategorizácia pre vhodný zážitok

Vďaka prehľadnému filtrovaniu na webovej stránke nájdete vždy ten vhodný zážitok. Stačí si vybrať, čo chcete robiť a v ktorom regióne. Web vám vyfiltruje vhodné možnosti. Ponúka aktuálne informácie a dokonca, ak aj sami viete o nejakých vhodných tipoch, môžete redakciu informovať na: info@kamsdetmi.sk.

Podujatia, súťaže a články

Bohatý obsah tu nájdu nielen rodičia a deti. Podujatia primárne pre detského diváka, ale aj pútavé súťaže a články na rôzne témy – od detských tém až po cez testy produktov.

Viac sa dozviete na kamsdetmi.sk.


Text: red
Foto: Shutterstock

1/1
Zavrieť reklamu