Užite si Black Friday so značkou Niceboy! Tie najobľúbenejšie produkty si môžete kúpiť za skvelé ceny

21. novembra 2022

Obľúbené predvianočné obdobie zliav, na ktoré sa tešia všetci počas celého roka je tu. Neprepásnite šancu kúpiť si tie najobľúbenejšie produkty Niceboy za skvelé ceny.

Ponuka Black Friday bude trvať celý týždeň – od 21. do 27. novembra 2022. Pokiaľ teda plánujete urobiť radosť sebe alebo vašim blízkym, na oficiálnom webe Niceboy nájdete zľavy vo výške až 30 % na vybrané produkty. Smart hodinky, slúchadlá alebo reproduktor pre ten najlepší zážitok z počúvania hudby budú určite dobrou voľbou.

Niceboy HIVE Podsie 3 v sebe spája eleganciu a výkon

Skvelý a stabilný zvuk bez výpadkov, šumu a prerušovania nie je rozhodne jedinou prednosťou tretej generácie obľúbených bezdrôtových slúchadiel HIVE Podsie 3. Tie môžu byť skvelým darčekom nielen pre milovníkov hudby, ale tiež pre tých, ktorí často telefonujú. Vybaviť si telefonát totiž nikdy nebolo jednoduchšie. Vďaka zabudovanému mikrofónu a technológii obmedzenia šumu môžete telefonovať prakticky kedykoľvek a kdekoľvek bez toho, aby ste vybrali mobil z tašky alebo kabelky.

A to pokojne aj vo fitku, počas behu alebo na detskom ihrisku. Slúchadlá sú odolné proti prachu a vode – a tak sa nemusíte báť nečakaných nehôd. Na jedno plné nabitie vydržia hrať až 9,5 hodiny a v kombinácii s kompaktným púzdrom dokonca až 35 hodín.

Nikdy nebol lepší čas urobiť radosť sebe alebo niekomu inému a zároveň si donekonečna užívať hudbu a telefonovanie naplno. Vďaka ponuke Black Friday na oficiálnom webe Niceboy ušetríte 25 %. Slúchadlá HIVE Podsie 3 si tak môžete zaobstarať za skvelých 34,60 € namiesto pôvodnej ceny 46 €.


Reproduktor RAZE 3 Titan: Kompaktný, ale prekvapivo výkonný spoločník

Uvedomili ste si niekedy s kamarátkami počas grilovačky na záhrade, že je vonku nejaké ticho alebo že rádio hrá nejako zvláštne? Ak áno, máme pre vás skvelý tip na ozvučenie akejkoľvek párty, či na vytvorenie príjemnej atmosféry pri rozhovoroch s priateľmi.

Výkonný prenosný reproduktor Niceboy RAZE 3 Titan je skvelým riešením pre tých, ktorí hľadajú čistý zvuk, maximálny pôžitok z hudby, dlhú výdrž, spoľahlivosť, jednoduché ovládanie a príjemný vzhľad s čistými líniami. A to všetko bez kompromisov.

Vďaka ponuke Black Friday môžete ušetriť 15 % a reproduktor RAZE 3 Titan zaobstarať pre seba alebo ako vianočný darček za skvelých 65,30 € namiesto pôvodných 77 €.


Párty BOSS sa postará o každý večierok

Posunúť večierok na ešte vyšší level hravo zvládne reproduktor Niceboy Party BOSS 200 W. K jeho prednostiam patrí čistý zvuk, nekompromisný výkon a silné basy. Vďaka bezdrôtovému mikrofónu si môžete vychutnať aj poriadne domáce karaoke alebo napríklad stand-up vystúpenie. Tú správnu “disco” atmosféru doladia aj svetelné efekty.

Ak už teraz viete, že reproduktor Niceboy Party BOSS naozaj potrebujete, neváhajte využiť Black Friday zľavu 23 % a hudbu si vďaka nemu užiť za 176,90 € namiesto pôvodných 231 €.


Niceboy Watch GTR: Štýlové hodinky na mieru

Smart hodinky neodmysliteľne patria k výbave milovníkov zdravého životného štýlu. Vďaka funkciám, ako je sledovanie krokov, športových aktivít, spálených kalórií alebo spánku, či sledovanie tepovej frekvencie, krvného tlaku alebo okysličenia krvi získa ich majiteľ dokonalý prehľad o svojom zdraví a pohybovej aktivite.

Hodinky Watch GTR tvorí prémiové kovové telo a predávajú sa v čiernom a striebornom variante. Vďaka mobilnej aplikácii si vzhľad hodiniek doladíte presne tak, ako sa vám páči. Vybrať si môžete z 200 hotových ciferníkov, prípadne si môžete vytvoriť aj vlastný dizajn. Hodinky sú elegantné, ale zároveň funkčné a jednoduché na ovládanie. Pokiaľ teda neviete, aký darček zaobstarať vašej polovičke, máme pre vás tip.

Obvyklá cena smart hodiniek Watch GTR je 96 €. Vďaka Black Friday ponuke ich možno kúpiť so zľavou 20 % za 76,90 €.

Viac informácií sa dozviete na webovej stránke Niceboy.


Text a foto: Niceboy

1/1
Zavrieť reklamu