Lacnejšie to už nebude! V PLANEO je zľava ešte aj na zľavy, doprava zadarmo a splátky bez navýšenia

24. novembra 2022

PLANEO rozbehlo Black Friday na plné obrátky. Určite tu nájdete tipy na darčeky pre mužov, ženy, deti, rodinu a hlavne pre seba. Pozrite sa, aké cenové vychytávky sme pre vás našli my.

Okrem toho, že v najrozšírenejšej sieti elektropredajní PLANEO je takmer celý november sviatok nízkych cien, v hre je oveľa viac:

  • 0 % navýšenie na splátky,
  • doprava zadarmo pre tovar do 10 kg a doručenie cez Packetu,
  • pri online objednávke vyzdvihnutie v ktorejkoľvek z 55 predajní do 30 minút,
  • či vystavený nepoužívaný tovar lacnejší v niektorých prípadoch aj o viac než polovicu.

Pošmátrali sme po e-shope planeo.sk a našli sme veci, ktoré sa teraz skutočne oplatia.

Herné kreslo Yenkee Forsage XL

Zľava 10 % + s kódom CHCEMZLAVU ďalších 20 %
299 eur 215 €

Presedíte v ňom celý deň a vaše telo si to ani nevšimne. Rám z robustnej ocele čosi vydrží, chrbát sa nespotí ani pri najnapínavejších chvíľach, pretože čalúnenie je perfektne vzdušné, nastavíte si výšku sedačky, operadlo,  výšku lakťových opierok aj hojdací mechanizmus a taký pohodlný posed je už vidno aj na hre. Sedíte na pána, hráte na kráľa.

Viac o hernom kresle pre Pánov hráčov tu.

Z herného kresla YENKEE YGC 200BK FORSAGE XL vstávajú víťazi.

Interiérový kompostér FoodCycler – na splátky bez problémov

Koľko odpadkových košov máte doma kvôli separovaniu? A ktorý vám najviac lezie na nervy? Budeme hádať – ten na biologický odpad, ktorý sa pravidelne mení na liaheň malých mušiek. Stačí ho na noc nevyniesť a ráno máte doma desiatky mininávštevníkov. Pokiaľ sa nechcete venovať chovu vínnych mušiek, vymeňte tento smetiak za kompostér FoodCycler.

Odpad zbierate do vedierka, nič nezapácha, nič nelieta, keď je vedierko plné, jednoducho stlačíte gombík a do 6 hodín máte namiesto odpadu sterilný bezpachový substrát, ktorý môžete použiť do záhrady, kvetináčov alebo vysypať vonku pod krík.

Nie je to vecička, ktorú kúpite len tak, veď bežne stojí 499 eur. Ale teraz vás v PLANEO vyjde so zľavou iba na 399 eur a s kódom na 339 eur.  Na splátky sa to dá už pekne zvládnuť. Tak kedy, keď nie teraz?

Viac o must have kompostéri tu.

Kuchynský kompostér FoodCycler vás zbaví vynášania kuchynských odpadkov.

Mikrovlnka s grilom Philco – vystavená v 18 predajniach, lacnejšia o 25 %

Jej obsluhu zvládne aj dieťa na prvom stupni základnej školy. Stačí zvoliť automatický program, alebo nastaviť hmotnosť a typ jedla a rúra si už poradí aj sama. Len nesmiete zabudnúť stlačiť tlačidlo zapínania.

Dokonca má aj špeciálnu úpravu Shiny Clean, vďaka ktorej ju vyčistíte raz-dva. Elegantná čierna mikrovlnka myslí aj na úsporu energie – technológia ZerOn garantuje nulovú spotrebu v režime Stand-by.

Viac o čiernej mikrovlnke tu.

Mikrovlnka Philco PDM 203G B ohrieva, rozmrazuje, griluje a šetrí energiu.

Robotický vysávač s mopom 2v1 Active SuperCyclone LASER+WiFi – lacnejší až o 80 eur

To už nie je vysávač, to je výkonný vojak! Laserové zameriavanie, wifi navádzací systém, množstvo senzorov, super cyclone system s neuveriteľným podtlakom a tichá prevádzka z neho robia nebezpečného protivníka pre svojho úhlavného nepriateľa – špinu na podlahe a kobercoch.

Povysáva, poumýva a automaticky sa zaradí na svoje miesto, kde čaká na nové povely. Načo by ste vysávali, keď to spraví za vás? K tomu 6-ročná záruka na motor na znak toho, že Sencor si za svojim výrobkom naozaj stojí.

Viac o tomto bojovníkovi proti špine tu.

Robotickému vysávaču SENCOR SRV 9550BK dáte zadanie a už len sledujete, ako maká. Pozrite si ho v akcii!

SodaStream Cocktail Party – ako to, že ho ešte nemáte?

Najviac párty mesiac je december a ten je už pomaly tu. Fakt sa vám chce vláčiť fľaše so sýtenou vodou z obchodu a potom späť? Ak vás to baví, proti gustu žiaden dišputát. No pokiaľ si vážite svoj čas, aj svoje ruky, SodaStream vám zastúpi všetky fľaše so sýtenou vodou.

Spravíte si bublinky, na aké máte práve chuť a hoci aj o polnoci. S príchuťami SodaStream si pripravíte nápoje od výmyslu sveta, aj Mojito, aj Pepsi, Mirindu či 7Up. Takže ešte raz: Fakt sa vám chce vláčiť fľaše so sýtenou vodou z obchodu a potom späť?

Viac o vašom súkromnom party makerovi tu.

V limitke SodaStream Cocktail party máte prístroj, fľaše, bombičku aj príchute Mojito a Italian Spritz.

Kolobežka Sencor Scooter Two Long Range – nové vozítko aj bez leasingu

Voziť teenagerov do školy je, povedzme si na rovinu – zbytočné. Isteže, sú pohodlní a tak vás radi využijú ako taxikárov. Ale komu sa nechce chodiť autobusom, tomu sa bude chcieť voziť do školy na kolobežke. Sencor Scooter Two Long Range má dojazd až 45 km, duálne brzdy, LED osvetlenie a nabije sa za noc. Večer zastrčíš, ráno jazdíš!

Áno, veríme, 389 eur nie je položka, ktorú len tak vytiahnete z vrecka, ale na splátky sa to dá. Zvlášť, keď si spočítate, koľko benzínu/nafty a času prevozíte taxikárčením svojich ratolestí.

Viac o vašom novom dopravnom prostriedku tu.

Elektrokolobežka Sencor Scooter Two Long Range sa dá zložiť, takže s parkovaním tiež nie je problém.

Vravíte, že by to chcelo niečo iné? Mrknite na planeo.sk a určite to tam nájdete!


Text a foto: Planeo

1/1
Zavrieť reklamu