O pehách, evolúcii a autách budúcnosti – aj o tom je najnovšia Zázračná planéta!

30. novembra 2022

Ako bude človek vyzerať o 1 000 rokov? Bude mať obrovské uši, dlhé prsty a predĺžené elfské uši? Nuž, nie až tak celkom, aj keď ako druh sa ľudstvo rozhodne zmení.

Koniec koncov, evolúcia sa nezastavila, zmeny len prichádzajú nenápadne. Ak vás zaujíma, akým smerom sa ľudia evolučne posunú, určite si radi prečítate článok o evolúcii druhov. Technicky zameraní čitatelia si zasa prídu na svoje v článkoch o tom, ktoré druhy palív majú najsľubnejšiu budúcnosť – vyhrajú fosílne či alternatívne palivá?

Zistíte tiež, že mesačná základňa sa postaví skôr, ako by sme mohli očakávať, ale tiež to, ako autá dobyli svet – a ako budú vyzerať v budúcnosti. Odpoveď na túto otázku vás možno prekvapí…

Pehy a materské znamienka

Niektoré sú očarujúce, iné skôr na príťaž. A potom sú tu také, ktoré náhle zmenia tvar či farbu a človek nevie, čo s tým. V tomto článku zistíte, ktoré znamienka si dať odstrániť a ktorými sa pochváliť.

Nečakajte na Zázračnú planétu pred novinovým stánkom, počkajte si na ňu v pohodlí domova. Predplaťte si časopis Zázračná planéta hneď teraz a získajte zubnú kefku a pastu Manufaktura alebo vysokofrekvenčnú kefku Niceboy zadarmo.

Muž tisícich tvárí

Vraždil, kradol a ľudia ho napriek tomu milovali. Kto bol tento šarmantný francúzsky samozvaný Jánošík, ktorý si získal srdcia ľudu napriek tomu, že to bol brutálny kriminálnik?

Ako prežiť mrazivé teploty

Zima sa napriek dlhej jeseni čoraz jasnejšie hlási o slovo. Čo sa však deje, keď teploty skutočne spadnú pod magickú hranicu 0 °C?

Časopis Zázračná planéta si môžete predplatiť na tomto linku.

1/1
Zavrieť reklamu