Značka: zelenina

Čo si dať po opici? Predsa špargľu

14. apríla 2018

Ak ste to na oslave prehnali s vínom a chcete na druhý deň zmierniť účinky alkoholu, jedzte zelenú špargľu.

Desatoro správneho dehydrovania potravín

19. októbra 2017

Sušenie je proces, pri ktorom sa pomocou teploty a ventilátora z potravín odstraňuje voda (potraviny sa dehydrujú), pričom enzýmy ostávajú neporušené. Tieto potraviny sú skvelým pomocníkom pri prechode na surovú stravu, aj pri bezlepkovej diéte.

Bielkovinové fámy: stačia nám proteíny z rastlín?

4. septembra 2017

Odkiaľ berú vitariáni bielkoviny? Sú v surovej strave zastúpené všetky, ktoré potrebujeme? Kde ich je najviac? Tieto otázky robia vrásky na čele nejednému nováčikovi na poli surovej stravy.

Zavrieť reklamu