5 mýtov o (ne)bezpečnom jedle
Občas je ťažké rozpoznať riziko a keď to stále dobre vonia a chutí, býva nám ľúto všetky tie dobroty vyhodiť.
Občas je ťažké rozpoznať riziko a keď to stále dobre vonia a chutí, býva nám ľúto všetky tie dobroty vyhodiť.
Leto sa nebadane prehuplo do druhého polčasu, ale to ani zďaleka neznamená, že je koniec večerným grilovačkám v dobrej spoločnosti.
Určite ste už počuli o rizikách prijímania nadmerného množstva bielkovín. Na druhej strane sú ľudia, ktorí vďaka ich zvýšenej konzumácii schudli a získali svalovú hmotu. Kde je teda pravda?
Hrebenatky, tiež známe aj ako mušle svätého Jakuba, spolu s krabím mäsom nepatria práve medzi tradičné prísady našej kuchyne. Niekedy však nezaškodí spraviť veci aj trochu inak, ako sme zvyknutí. Čo z toho vyťažíte? Extra energiu pre vaše športovanie.
Recept na mexickú fazuľu s ryžou, hovädzím mäsom a čerstvým koriandrom.
Rýchle jedlo z jedného pekáča: kuracia panvica s paradajkovou omáčkou a olivami.
Rebierka s marinádou s čínskym korením piatich vôní, zázvorom a cesnakom.
Pripravte si kuracie stehná alebo krídla na omáčke z vína, trstinového cukru, sójovej omáčky a strúhaného zázvoru.
Copyright © 2024 Sportmedia, s.r.o. Partnerské weby: cyklisticke.trasy.sk biker.sk surfmagazin.sk