Značka: ovocie

Recept na pravé jahodové tiramisu

30. mája 2017

Sladké, svieže, krémové... Tiramisu láka na okamžitú konzumáciu, no vydržte a nechajte ho odstáť v chladničke aspoň 4 hodiny.

Zelenina a ovocie: šúpať či umývať?

17. mája 2017

Ak ste si istá, že ovocie alebo zelenina pochádza z osvedčeného zdroja, ktorý to s chémiou nepreháňa – umývajte, nešúpte.

Granátové jablko – symbol dlhovekosti a krásy

9. mája 2017

Obyčajné jablká určite vo vašom jedálničku nechýbajú, ale čo tie granátové? Už od staroveku sa toto ovocie s obsahom flavonoidov používalo na udržanie dlhovekosti a krásy.

Ste hladní o štvrtej poobede? Dajte si pomaranč!

9. apríla 2017

Šestnásť nula nula je veľmi kritický čas. Okolo štvrtej popoludní nám totiž zvyčajne klesá cukor v krvi a naše telo začne kričať, že potrebuje niečo dobručkého. Toto je čas, kedy väčšina ľudí skĺzne k čokoládkam, tyčinkám, doboškám a čipsom.

Zavrieť reklamu