Značka: zelenina

7 zdravých potravinových kombinácií

10. mája 2021

Prečo si Taliani pokvapkajú paradajky za studena lisovaným olivovým olejom a Japonci jedia surové ryby spolu so sójovými bôbmi? V magazíne Relax sa dozviete, že tajomstvo sa skrýva v synergii, vďaka ktorej získate z oboch ingrediencií pre svoje zdravie oveľa viac.

Paštrnák – nedocenená bomba

17. novembra 2020

Bledo sfarbený vzdialený bratranec obľúbenej mrkvy, ktorý vzhľadom pripomína petržlen, je v našich končinách stále nedocenený. Je to prekvapivé, pretože paštrnák je vitamínovou bombou, ktorá by vo vašej zdravej kuchyni určite nemala chýbať!

5 dôvodov, prečo si sušiť potraviny

9. októbra 2020

Predstavte si vlastné voňavé a sladké sušené ovocie bez pridaného cukru. Alebo chrumkavé zeleninové čipsy, ktoré ste si pripravili sami a zadarmo. Sušenie vlastných potravín má veľa výhod.

Čo sú enzýmy? Všetko, čo o nich potrebujete vedieť

26. marca 2020

Enzýmy sú látky, ktoré sa nachádzajú v našom tele a v potravinách. Enzýmy zlepšujú trávenie a následne celé fungovanie tela. Sú však nesmierne citlivé a často ich ničíme, ako ich teda ochrániť?

Zavrieť reklamu