Zábava a dobrodružstvo vo Familyparku – najväčší zábavný park v Rakúsku má 50 rokov!

Familypark. Foto: ©Familypark

Z pôvodne malého Rozprávkového lesa sa za 50 rokov stal najväčší rakúsky zábavný park. V obci St. Margarethen v Burgenlande, blízko Neziderského jazera, nájdete zábavu a dobrodružstvo pre celú rodinu.

Na ploche viac ako 14 hektárov sa nachádza 28 jazdných atrakcií a zážitkové zóny, ktoré sú zdrojom zábavy pre malých i veľkých. V zoo čakajú na pohladkanie od návštevníkov kozy, ovce a ďalšie zvieratá.

Familypark - hladkacia ZOO. Foto: ©Familypark
Familypark – hladkacia ZOO. Foto: ©Familypark

Rozprávkový les ako historické jadro parku zažiari v roku 2018 v novom lesku. Pre svojich hostí má Familypark pripravené aj kulinárske dobroty. V 17 rôznych reštauráciách si každý zaručene nájde niečo podľa svojho gusta.

Familypark je však viac ako zážitkový park s jednotlivými atrakciami. Ponoríte sa tu do fantastického sveta plného zábavy a dobrodružstiev, ktoré sú prepracované do najmenšieho detailu s veľkou dávkou fantázie a kreativity.

Familypark je ideálnym výletným cieľom v blízkosti Neziderského jazera, kde sa dospelí i deti cítia rovnako dobre.

Na Rattenmühle (Potkaní mlyn) si užijete adrenalínovú jazdu po dráhe v myšacích vozíkoch. Foto: ©Familypark
Na Rattenmühle (Potkaní mlyn) si užijete adrenalínovú jazdu po dráhe v myšacích vozíkoch. Foto: ©Familypark

Novinky vo Familyparku

V jubilejnej sezóne na vás čaká veľa prekvapení!

Pri príležitosti 50. výročia svojho vzniku prešiel Rozprávkový les ako historické jadro Familyparku rozsiahlou rekonštrukciou. Mnohé rozprávkové postavičky dostali nový domček a lesom sa vinie idylický potôčik. Na prechádzke Rozprávkovým lesom na vás však čakajú ešte ďalšie prekvapenia, ktoré vám zatiaľ neprezradíme.

Familypark - dračia dráha. Foto: ©Familypark
Familypark – dračia dráha. Foto: ©Familypark

Na svoje si prídu aj fanúšikovia zábavnej jazdy: v parku totiž pribudli dve nové jazdné atrakcie!

Medzi Rozprávkovým lesom a Zážitkovým hradom čaká na malých i veľkých návštevníkov nostalgický kolotoč. Posaďte sa na jednu zo zvieracích a rozprávkových postavičiek a vychutnajte si okružnú jazdu.

Pre tých odvážnejších máme v tematickom celku Gazdovský dvor pripravený voľný pád! O skúšku vašich nervov sa postará atrakcia „Almjodler“, kde sa voľným pádom spustíte dole z výšky 8 metrov a možno si pritom aj zajódlujete!

Familypark Burgenland. Foto: ©Familypark
Familypark Burgenland. Foto: ©Familypark

Piatky vo Familyparku

Každý piatok vo Familyparku je rodinný deň!

Familypark je perfektným výletným cieľom pre celú rodinu. Kolotoče, zoo so zvieratkami na pohladenie, Rozprávkový les, preliezky a zážitkové zóny sú zdrojom zábavy pre malých i veľkých.

Ak chcete ušetriť, navštívte zábavný park v piatok, pretože každý piatok* je rodinný deň! Celodenný lístok pre každého návštevníka je vtedy o 2,00 eurá lacnejší. Rodinnému výletu za výhodnú cenu tak už naozaj nič nebráni!

*s výnimkou sviatkov

Lesný expres (Waldexpress), Familypark 2017. Foto: ©Familypark
Lesný expres (Waldexpress), Familypark 2017. Foto: ©Familypark

Poukážky do Familyparku

S poukážkami do Familyparku darujete zábavu a dobrodružstvá!

Hľadáte vhodný darček pre dobrého priateľa?

Darujte mu jeden napínavý deň vo Familyparku alebo zábavu a dobrodružstvá na celý rok. S našimi poukážkami na jednodňový vstup (24 euro) alebo celoročným lístkom (69 euro) je to úplne jednoduché!

Najväčší zábavný park Rakúska Familypark. Foto: ©Familypark
Najväčší zábavný park Rakúska Familypark. Foto: ©Familypark

Poukážky (á 5 euro) je možné použiť v celom parku, a to na zakúpenie vstupenky, jedál, zmrzliny, nápojov či milej pamiatky v obchode so suvenírmi. S takýmto darčekom určite trafíte do čierneho!

Viac informácií nájdete na: www.austria.info

1/1
Zavrieť reklamu