Viete, ako správne rozmraziť rybu?
![](https://relaxmagazin.sk/wp-content/uploads/2022/01/shutterstock_1937291341.jpg)
Je to jednoduchšie, ako si myslíte.
Ak chcete uchovať kvalitu jemného rybieho mäsa, rozmrazovanie musí byť naozaj šetrné. A to chce čas. Ideálne je nechať mrazenú rybu deň pred plánovanou prípravou v chladničke. Ak potrebujete celý proces urýchliť, môžete ju ponoriť do studenej vody.
Neodporúča sa rybu rozohrievať v trúbe alebo mikrovlnke ani ju polievať či namáčať v teplej vode.
Môže vás zaujímať:
![](https://relaxmagazin.sk/wp-content/uploads/2022/01/shutterstock_1816139186-600x400.jpg)
Minerál pre športovcov – jednoznačne horčík. Nájdete ho v týchto potravinách.
Text: RELAX
Foto: Shutterstock
1/1