Päť zdravých potravinových kombinácií
Prečo si Taliani pokvapkajú paradajky za studena lisovaným olivovým olejom a Japonci jedia surové ryby spolu so sójovými bôbmi?
Prečo si Taliani pokvapkajú paradajky za studena lisovaným olivovým olejom a Japonci jedia surové ryby spolu so sójovými bôbmi?
Arašidové maslo je návyková záležitosť. Netreba sa k nemu približovať o hlade a s polievkovou lyžicou v ruke. Na to vás upozorňujeme vopred.
Arašidové maslo je medzi orieškovými maslami najpopulárnejšie. Napríklad v americkej domácnosti má arašidové maslo svoje miesto na kuchynskej poličke až v 90 percentách domácností! Prečo by ste však mali jedávať aj mandľové maslo?
Copyright © 2024 Sportmedia, s.r.o. Partnerské weby: cyklisticke.trasy.sk biker.sk surfmagazin.sk