Kukuričná polenta: spravíte z nej bezlepkovú kašu, knedle, placky aj pizzu
Polenta je dobrou bezlepkovou potravinou. Za jej názvom sa v podstate ukrýva obyčajná kukuričná kaša, ktorú poznali už naše babičky.
Polenta je dobrou bezlepkovou potravinou. Za jej názvom sa v podstate ukrýva obyčajná kukuričná kaša, ktorú poznali už naše babičky.
Zvláštny osud predurčil niektorým potravinám úpadok do zabudnutia a následný comeback. Pšeno patrilo na stôl chudobných, dnes je bezlepkovou superstar.
Predstavte si chrumkavú granolu, ktorá nielen skvele chutí, ale je presne tým, čo vaše telo potrebuje, aby mohlo byť zdravé a aktívne.
Celiakia, prednedávnom ešte pomerne neznáme ochorenie, je v dnešnej dobe bežná záležitosť. Neznášanlivosť gluténu, respektíve lepku, je momentálne neliečiteľná záležitosť a jedinou zbraňou je dodržiavanie prísnej bezlepkovej diéty.
Takmer každý používa pšenicu a produkty z nej vyrobené. Málokto však vie, že existuje jej oveľa zdravšia alternatíva, a tou je obilnina zvaná amarant.
Copyright © 2024 Sportmedia, s.r.o. Partnerské weby: cyklisticke.trasy.sk biker.sk surfmagazin.sk