Čo v Powerlogy sledujeme vlastnou receptúrou čokolády?
Čokoládu považujeme odmalička za sladkosť. Dostávali sme ju za odmenu alebo dezert, ktorého sme sa nevedeli dojesť. A dodnes zostala našou slabosťou...
Čokoládu považujeme odmalička za sladkosť. Dostávali sme ju za odmenu alebo dezert, ktorého sme sa nevedeli dojesť. A dodnes zostala našou slabosťou...
Celý život sa rozhodujeme medzi pôžitkom a zdravím. V skutočnosti je to falošná voľba, môžeme si vybrať jedno, aj druhé.
Osobné úvahy a pohľady na súčasnú situáciu v spoločnosti vzhľadom na koronavírus a skutočnú realitu preživania strachov, stresu a neistoty z budúcnosti.
Jednoduchý návod a základné princípy raňajok, obeda a večere pre praktické zlepšenie vašej životosprávy. Aplikujte aspoň 5 dní v týždni tento režim. Ak ho aspoň na 80 % dodržíte, tak máte garanciu zvýšenej produktivity a prvých víťazstiev na ceste k pokročilej Power výžive tela i mozgu.
Slovenská značka Powerlogy sa u svetových odborníkov zapísala viackrát. Ako prvý slovenský výrobca orechových masiel a krémov získali v roku 2016 v súťaži ocenenie za mandľové maslo Power Butter. Odvtedy boli ocenení každý rok.
Väčšina ľudí má už plné zuby moralizácie a extrémneho prístupu "všetko alebo nič". Ten je totiž často podvedomo prepojený s perfekcionizmom a vyhranením sa od zabehnutých väčšinových návykov spoločnosti, v ktorej človek žije.
Na tento recept nemusíte použiť ryžové rezance. Vyskúšajte soba rezence, ktoré sú vyrobené z pohánky.
Predstavujeme vám jedny z najkvalitnejších čokoládových tyčiniek, aké môžete na trhu vôbec dostať. A sú dokonca našej slovenskej výroby. Vyrábajú sa procesom Bean-to-Bar, čiže kompletne od kakaového bôbu k čokoládovej tyčinke.
Copyright © 2024 Sportmedia, s.r.o. Partnerské weby: cyklisticke.trasy.sk biker.sk surfmagazin.sk