Leto bez limitov. Najlepšie fotky z dovolenky a vodotesné slúchadlá

22. júla 2019
WaterproofSwimming sluchátka.

Čo sa stane, keď do mobilu „natlačíte“ technológiu z profesionálnych monitorov, fotoaparátov a zvukových zariadení? Fotky a videá z dovolenky vám budú všetci závidieť!

Čo potrebujete na dovolenku? Hudbu, filmy, fotoaparát? Ale kdeže, stačí, ak si so sebou zbalíte nadupaný smartfón Xperia 1.

Najnovší smartfón od SONY má 6,5-palcový 4K displej s pomerom strán 21 : 9, takže si filmy môžete užiť ako v kine. Technológia, ktorou zobrazuje farby, sa používa v hollywoodskych štúdiách a priestorový zvuk majú na svedomí stereo reproduktory vyladené Dolby Atmos a štúdiami Sony Pictures.

Sony Xperia
Sony Xperia

Superširokouhlý pomer strán sa však hodí aj pri každodennom skrolovaní obsahu alebo pri opisovaní z jednej aplikácie do druhej. Nemusíte sa preklikávať, obe aplikácie sa zobrazia na displeji súčasne v dvoch oknách pod sebou.


Slabé farby, príliš veľa svetla, rozmazané – niekto zo skupiny chýba? Tak takéto zábery si s Xperiou 1 z dovolenky nepriveziete. Potrebujete širokouhlý objektív na skupinovú fotografiu alebo poriadne priblížiť? Bez problémov! Trojica zadných objektívov má 12-megapixelové rozlíšenie a kombinujú základ za vysokosvetelnou optikou s dvojnásobným optickým zoomom a širokouhlým objektívom. Technológia odstraňovania šumu dokonca vylepšuje nočné fotografie.

Jednotka medzi smartfónmi – SONY Xperia 1. Na Slovensku sa bude predávať v čiernej farbe. Je odolná proti vode aj prachu.
Jednotka medzi smartfónmi – SONY Xperia 1. Na Slovensku sa bude predávať v čiernej farbe. Je odolná proti vode aj prachu.

Profesionálni fotografi ostria pri portrétovaní na oči, a tak to Xperia – ako prvý smartfón na svete – urobí za vás. A aby sa vám podarili dokonalé snímky, na pomoc si môžete ťuknúť aj na sériové snímanie (10 snímok/s). Toto jednoducho nemôžete pokaziť!

Vďaka funkcii Cinema Pro a špičkovej technológii CineAlta sa vaše videá premenia na filmové príbehy. Budete ich môcť natáčať s rovnakými parametrami a farebným nastavením ako profesionáli. Skúsenosti expertov, ktorí navrhujú filmové digitálne kamery, nastavenie farebnej nálady Look, pomer strán 21 : 9, 4K HDR a 24 snímok/s – všetky tieto nástroje máte k dispozícii pri svojej tvorbe.

Sony Xperiu môžete spárovať s vodotesnými slúchadlami
Sony Xperiu môžete spárovať s vodotesnými slúchadlami

Plus jedinečný hybridný stabilizačný systém, ktorý súčasne kombinuje optickú a elektronickú stabilizáciu obrazu. Postará sa o plynulé videá bez trasenia, aj keď sa budete pri natáčaní pohybovať. Teraz si už len vybrať fotogenickú destináciu.

Slúchadlá pre športovcov

Bezdrôtovým slúchadlám Sony WF-SP900 nerobí voda problém. Môžete si s nimi zaplávať v sladkej i slanej vode a dokonca sa potápať do hĺbky 2 metrov.

Vodotesné slúchadlá Sony
Vodotesné slúchadlá Sony

K ďalším zariadeniam sa môžete pripojiť cez bluetooth alebo sa dotknete puzdra slúchadiel a spárujete ich vďaka technológii NFC. Kapacita úložiska je 4 GB, kam sa zmestí asi 920 skladieb.

TIP: Stiahnite si k nim aplikáciu SONY MUSIC centre
TIP: Stiahnite si k nim aplikáciu SONY MUSIC centre

Slúchadlá nie sú len vodotesné, ale aj prachotesné, a tak s vami môžu vyraziť za akýmkoľvek dobrodružstvom. Vďaka silikónovým háčikom sa udržia na uchu, nech sa deje čokoľvek. Je k nim aj odnímateľné praktické lanko na zavesenie okolo krku.

Ak si zvolíte režim okolitého zvuku, skombinujete hudbu so zvukmi prostredia.

Alebo prepnite na hlasový režim, v ktorom budete počuť hlasy ostatných alebo oznámenie. Pri plnom nabití budete streamovať hudbu pomocou bluetooth aj tri hodiny. Prenosné puzdro dokáže slúchadlá opäť niekoľkokrát nabiť a tým sa výdrž posunie až na parádnych 12 hodín.

Zážitok zo živej hudby

Chytíte ho do ruky a vezmete na párty. Pochopiteľne, na tú vlastnú. Stačí pozvať priateľov.

Ak na reproduktore SONY SRS-XB32 stlačíte „živý zvuk“, budete počuť hudbu v úplne novom svetle. No a pretože bez svetiel nie je žiadna zábava, budú synchronizovane blikať do rytmu ako svetelné čiary okolo reproduktora alebo stroboskop.

TIP: Do reproduktora si stiahnite aplikáciu SONY HEADPHO
TIP: Do reproduktora si stiahnite aplikáciu SONY HEADPHO

Reproduktor je odolný proti rachu, preto si ho pokojne môžete vziať aj na pieskovú pláž. Je odolný aj proti vode, a dokonca „vie plávať“, takže sa mu nič nestane, ani keď vám padne do vody. S výdržou až 24 hodín prekoná aj najvytrvalejších tanečníkov.

1/1
Zavrieť reklamu