Nová pánska kolekcia prírodnej kozmetiky Manufaktura. Lietajte v tom s nami.

15. septembra 2018
Pánska kozmetika Manufaktura

Nová pánska limitovaná kolekcia – tentokrát s motívom historického lietadla práve pristála. Pri príležitosti osláv stého výročia založenia nášho štátu a nostalgických spomienok na Prvú republiku, sme sa rozhodli vyobraziť tento fascinujúci, pre niektorých stále zázračný stroj.

Krásna doba Prvej republiky je totiž okrem iného spätá s veľkým rozvojom letectva, roku 1923 boli napríklad založené slávne České Aerolínie. Pánska kolekcia je už tradične obohatená o unikátny prírodný komplex mnohých bylín, ideálnych pre špecifické potreby mužov.

Vôňa je inšpirovaná modrým nebom, sviežim vzduchom aj záhadnou nočnou oblohou. Zvodná kombinácia vzdušnej noty, citrónovobergamotovej sviežosti, tajomného muškátového orecha a cédru poteší a vynesie do oblakov nielen milovníkov lietadiel…

Pánsky sprchovací gél a šampón 2 v 1 s bylinným komplexom 300 ml, cena: 6,60 €

Nechajte sa vyniesť do oblakov na vlne nevšednej vôni so vzdušnými tónmi a citrónovobergamotovou sviežosťou.

Pánsky sprchovací gél a šampón 2 v 1 s bylinným komplexom 300 ml
Pánsky sprchovací gél a šampón 2 v 1 s bylinným komplexom 300 ml

Hydratačný a posilňujúci pánsky sprchovací gél & šampón bohatý na prírodné ingrediencie – byliny, chmeľ, pivo a ovsa beta-glukán povzbudí myseľ, prináša úľavu namáhaným svalom a dodá pocit dokonalej čistoty.

Stimuluje rast vlasov, pomáha zabrániť ich vypadávaniu a predchádza tvorbe lupín. Vaša ranná energia, úľava po športe aj večerná relaxácia plná vône a bylín.

Balzam po holení s bylinným komplexom, panthenolom a kyselinou hyalurónovou 50 ml, cena: 7,95 €

Bylinný balzam po holení zanecháva pokožku po mokrom aj suchom holení starostlivo ošetrenú, vydezinfikovanú, hydratovanú a hebkú.

Balzam po holení s bylinným komplexom, panthenolom a kyselinou hyalurónovou
Balzam po holení s bylinným komplexom, panthenolom a kyselinou hyalurónovou

Jedinečná kombinácia šalvie, žihľavy, arniky, ľubovníka, borievky, ženšenu, rozmarínu, chmeľu a panthenolu holením podráždenú pokožku upokojí a zregeneruje.

Vďaka obsahu kyseliny hyalurónovej má balzam po holení navyše antiaging účinok – vypína pleť a predchádza vráskam. Príjemný pocit po aplikácii umocní nevšedná vôňa so vzdušnými tónmi a citrónovo-bergamotovou sviežosťou, ktorá balzam sprevádza.

Delikátne silný čierny pánsky čaj s červeným korením a chmeľom 60 g, cena: 5,25 €

Šálka lahodného pravého čaju príde takmer vždy vhod. Ráno Vás dokonale prebudí, počas dňa dodá energiu, podporuje koncentráciu, osvieži myseľ a zlepší náladu.

Delikátne silný čierny pánsky čaj s červeným korením a chmeľom
Delikátne silný čierny pánsky čaj s červeným korením a chmeľom

Je príjemným spoločníkom pre najrôznejšie stretnutia a drobné denné rituály. Čierny čaj je bohatý na antioxidanty, vďaka ktorým pomáha chrániť bunky pred patologickými zmenami, a znižuje riziko rôznych cievnych ochorení.

Silný čierny pánsky čaj s červeným korením a chmeľom navyše poteší delikátnou chuťou i vôňou. Posaďte sa, vychutnajte si svoju šálku a nechajte svoje myšlienky na chvíľu odletieť do oblakov.

Toaletná voda MEN & Airplane 100 ml, cena: 29,50 €

Zvodná kombinácia vzdušnej nóty, citrónovo-bergamotovej sviežosti, tajomného muškátového orecha a cédru Vás vynesie do oblakov … Inšpirovaná modrým nebom, sviežim vzduchom aj záhadnou nočnou oblohou poteší nielen milovníkov lietadiel.

Vrchná nota: citrón, bergamot, pomaranč, zelená nóta
Stredná nota: levanduľa, geránia, muškátový orech, vzdušná nóta
Spodná nota: ambra, santal, céder, mošus.

1/1
Zavrieť reklamu