Svet wellness v Burgenlande

9. októbra 2018
Foto: © St. Martins Therme & Lodge - Rudy Dellinger

Uniknúť všednému dňu a jednoducho relaxovať vám umožní ponuka panónskeho wellness.

Rezorty s grandióznymi bazénmi a saunovými oázami, masážami a beauty programom sa postarajú o blahodarný pocit, ruka v ruke s vynikajúcou gastronómiou.

Ako domček slimáka pôsobí St. Martins Therme & Lodge vo Frauenkirchene, v Národnom parku Neusiedler See-Seewinkel. Tu môžete skombinovať ponuku wellness s dobrodružstvom na safari v okolí.


Oddýchnuť si, niečo zažiť a upevniť si zdravie – na to kladú v kúpeľoch Loipersdorf na hraniciach s Burgenlandom najväčší dôraz. Panónsku ponuku termálnych kúpeľov dopĺňajú rozličné hotelové zariadenia, ktoré buď disponujú vlastnými kúpeľmi, alebo sú s verejnými termálmi spojené „županovou chodbou“.

Sonnentherme Lutzmannsburg sa považujú za pravé rodinné kúpele. Pre bábätká, malé deti a ich rodičov je v „Baby world“ pripravená jedinečná ponuka, väčšie deti nadchnú senzačné tobogány.

Foto: (c)Sonnentherme-Lutzmannsburg
Foto: (c)Sonnentherme-Lutzmannsburg

Vodná plocha kúpeľov Avita Therme v Bad Tatzmannsdorfe sa rozprestiera na ploche až 2 000 m². Komplex sáun Saunagarten Eden sľubuje pôžitok zo saunovania a mnohé druhy sáun, klasickú fínsku nevynímajúc. V Avita Lady’s Spa je hlavným mottom „Women only“.


Celkovo 14 bazénov s rozličnou teplotou a hĺbkou garantujú kúpele Allegria Familientherme Stegersbach by Reiters, ktoré sľubujú zábavu a zotavenie pre všetkých.

AVITA Resort - Panoramic view. Foto: ©AVITA Resort
AVITA Resort – Panoramic view. Foto: ©AVITA Resort

Nielen moderný wellness, ale aj tradičné kúry v Centre zdravia Gesundheitszentrum Bad Sauerbrunn môžete využiť pri ochoreniach pohybového aparátu, srdca, krvného obehu a obličiek po domácich liečivých zdrojoch, akými sú liečivá voda a oxid uhličitý – suchý plyn.

V prípade klasickej kúry v Reduce Gesundheitsresort Bad Tatzmannsdorfe sa na liečbu ochorení srdcovocievneho systému a oporného aparátu využíva minerálna voda s obsahom oxidu uhličitého, termálna voda i liečivé bahno.

Kúpele Allegria Familientherme Stegersbach by Reiters. Maxum(AT)Reiters Resort Stegersbach
Kúpele Allegria Familientherme Stegersbach by Reiters. Maxum(AT)Reiters Resort Stegersbach

Tipy na jesenný výlet

  • Vydajte sa na safari s rangerom St. Martins v Národnom parku Neusiedler See-Seewinkel.
  • Vďaka miernej panónskej klíme sa môžete aj na jeseň venovať viacerým druhom športových aktivít, ako napríklad cyklistike, turistike či golfu.
  • Navštívte na jeseň jeden z mnohých festivalov vína a pôžitku v Burgenlande.

Objavte tie najlepšie ponuky na wellness v Burgenlande na novej webovej stránke dostupnej od 1. októbra wellnessponuky.burgenland.info


Foto: St. Martins Therme & Lodge-Rudy Dellinger, Sonnetherme Lutzmannsburg, Avita Resort, Maxum(AT)Reiters Resort Stegersbach 2011

1/1
Zavrieť reklamu