Kokosový olej, ktorý najefektívnejšie dodá okamžitú energiu mozgu aj svalom: Power C8 MCT Oil, ešte vylepšený!

23. apríla 2019
Power C8 MCT Oil, ešte vylepšený! Foto: Powerlogy

Prémiový C8 MCT olej s obsahom čistej kyseliny kaprilovej (C8), ktorá v tele najefektívnejšie dodá okamžitú energiu mozgu aj svalom. Bez akýchkoľvek prídavkov, 100 % kokosového pôvodu.

V čom je C8 MCT olej unikátny?

MCT tuky so strednou dĺžkou reťazca (8-12 uhlíkov) sa považujú za  jeden z najefektívnejšich zdrojov energie pre mozog, ale aj svaly.  Ich metabolická dráha je veľmi rýchla a bez záťaže žlčníka sa v pečeni konvertujú  na ketóny, ktoré za vybraných podmienok dokážu preniknúť aj do mozgu.

Zo súčasných poznatkov vedy a metabolizme sú práve ketóny oveľa čistejším a efektívnejšim zdrojom energie pre mozog aj svaly ako glukóza.

POWER MCT olej je špeciálnym extraktom 100 % kokosového pôvodu bez chemických prídavkov a konzervantov s koncentrovanou dávkou čistej C8 kyseliny kaprylovej.

Nie je však MCT ako MCT vzhľadom na výrobu, kvalitu a čistotu. Power C8 MCT  je tak vďaka svojmu zloženiu naozaj oveľa efektívnejší  ako bežný kokosový olej, kde kyselina laurová (C12), ktorá tvorí 50% zloženia a v praxi sa už ani nepovažuje za MCT. Jej spracovanie a využitie ako zdroj energie je totiž rovnaké ako u tukov s dlhýším reťazcom.

Zo všetkých tukov sa najefektívnejšie premieňa na ketóny práve kyselina kaprylová (C8), ktorá tvorí asi iba 6% kokosového oleja. Väčšina MCT olejov na trhu je zmes C8 a C10 v rôznych pomeroch, kde v tých menej kvalitných sa nájdu aj zvyšky ostatných tukov, prípadne nejaké zvyšky iných látok (nečistôt) po spracovaní oleja. V Powerlogy portfóliu nájdete veľmi kvalitnú a čistú zmes 70:30 –C8/C10, ale aj tento čistý C8 MCT.

MCT olej najviac využívajú ľudia pre podporu mentálneho výkonu, náhradu krátkodobej energie z cukrov, pri prechode na low-carb až ketogenickú stravu, alebo športovci pre extra energiu a zrýchlenú regeneráciu.

Power C8 MCT Oil je teraz ešte vylepšený! Foto: Powerlogy
Power C8 MCT Oil je teraz ešte vylepšený! Foto: Powerlogy

MCT olej je bez chute a arómy, čiže má všestranné využitie. Môžete ho pridávať do kávy, smoothies, do dezertov, do šalátov a pod., pre zlepšenie tvorby energie a spaľovania tukov.

MCT olej je nenáročný na skladovanie, nevyžaduje chladničku a je tekutý pri izbovej teplote.

DÁVKOVANIE: Odporúčaná optimálna dávka pre bežného človeka bez extrémnej športovej záťaže je 10 – 15 ml do nápoja alebo jedla 1 až 2-krát denne.

6 bodov pre Power C8 MCT Oil

  1. čistý 100% obsah C8 a spoľahlivá, rýchla energia bez záťaže trávenia
  2. 4-krát väčšia efektívnosť tvorby ketónov v porovnaní s kvalitným kokosovým olejom
  3. prémiová kvalita 100 % kokosového pôvodu v skle
  4. priama podpora spaľovania tukov cez tvorbu ketónov
  5. rýchla a stabilná energia pre vysoký mentálny a fyzický výkon
  6. všestranné využitie do jedál i nápojov, bez arómy a prídavkov

Powerlogy oleje a tuky spĺňajú najvyššie kritériá kvality a ich cieľom je spojenie čistej originálnej chuti a funkčnosti.


Viac info: www.powerlogy.com

1/1
Zavrieť reklamu