Milí čitatelia Zázračnej planéty, veľké množstvo zo Slovákov je už zaočkovaných…

22. mája 2021
Zázračná planéta 3/2021

…proti koronavírusu, to však ešte neznamená, že v opatrnosti môžeme povoliť. Pamätáte sa ešte na začiatok pandémie? Odborníci odporúčali jednoduchú vec – umývanie rúk. Prečo?

Mydlo má totiž takmer zázračnú schopnosť zbaviť nás nielen nečistôt, ale aj vírusov – áno, vrátane koronavírusu. Odporúča sa však používať aj dezinfekciu. Tak čo je potom lepšie – mydlo či dezinfekcia? (Aj) to sa dozviete v najnovšom vydaní Zázračnej planéty.

A keď už sme pri tom postupnom návrate do normálu – s letom prichádza aj tradičný čas na dovolenky a aby sme vás trošku inšpirovali, pripravili sme si pre vás článok o zaujímavých miestach, ktoré už neexistujú. To však neznamená, že nie sú hodné navštívenia. Naopak!

Pozrite sa na grécke mesto, ktoré sa rozprestiera pod hladinou, alebo na holandské územie, ktoré pred stovkami rokov vymazali z mapy sveta záplavy.

A ak sa aj do týchto (a mnohých iných) miest nevyberiete osobne, prečítať si o nich môžete v najnovšej Zázračnej planéte.

Krásne leto plné zážitkov vám želá celá redakcia Zázračnej planéty!

TIP REDAKCIE: K ročnému predplatnému Zázračnej planéty teraz navyše získate aj antibakteriálny sprej Manufaktura zadarmo alebo kávu Julius Meinl ak si zakúpite dvojročné predplatné. Objednávajte tu: www.sportmedia.sk

1/1
Zavrieť reklamu