Milí čitatelia Zázračnej planéty,

5. júla 2021
Zázračná planéta 4/2021

leto je v plnom prúde a jeho prirodzenou súčasťou je všadeprítomné teplo – rozpálené sú chodníky, cesty aj byty a snáď jediné útočisko pred horúčavou nájdeme v chladničke.

Okrem chladnejšieho prostredia tam však niekedy môžeme nájsť aj produkty, ktoré majú najlepšie časy už dávno za sebou a v ktorých sa začal hnilobný proces. Ak ste sa niekedy zamýšľali nad tým, ako sa takýto proces začína a prečo, odpovede na tieto otázky vám dá najnovšia Zázračná planéta.

Okrem toho sa tam tiež dozviete, ako to vyzerá v oblastiach, ktoré zasiahli dve najničivejšie jadrové katastrofy v histórii – v Černobyle a Fukušime. Neobišli sme však ani fanúšikov dinosaruov – tí sa v Zázračnej planéte dočítajú, ktorý dinosaurus bol absolútne najväčší masívny kolos, kde žil a prečo dostal meno až roky po svojom objavení. A ak vás zaujíma, ako oddialiť starnutie alebo či sa dočkáme nesmrteľnosti, opäť ste na správnej adrese.

Príjemné leto a zaujímavé čítanie vám želá celá redakcia Zázračnej planéty.

P.S.: Ešte stále získate zadarmo k ročnému predplatnému Zázračnej planéty aj antibakteriálny sprej Manufaktura alebo kávu Julius Meinl ak si zakúpite dvojročné predplatné. Objednávajte tu: www.sportmedia.sk

1/1
Zavrieť reklamu