Nech je beh ešte väčšia zábava – skúste tréningy v Bratislave a bežecké hodinky

23. júna 2018
Gear Sport Blue

Spoločnosť Samsung sa spojila s agentúrou Be Cool, ktorá stojí za organizáciou významných bežeckých podujatí, vďaka čomu môže bežcom priblížiť možnosti, ktoré prinášajú nové technológie.

Spojte radosť z pohybu s modernými technológiami a vaše výsledky budú lepšie.

Beháte, aby ste si oddýchli a zresetovali hlavu alebo chcete schudnúť do plaviek? Ak sa vám nechce behať osamote, príďte sa pozrieť na ženské štvrtkové tréningy so SHEruns v Bratislave. Môžete sa dokonca zapojiť aj do súťaže o najnovšie hodinky Samsung Gear Sport.

Každý týždeň až do 20. septembra budú vyžrebované dve dievčatá,  ktoré hodinky na týždeň otestujú. Ich úlohou bude s hodinkami behať, odfotiť svoje behy, pridať ich na Facebook alebo Instagram pod hashtagom #behamsGear a nabehať počas siedmich dní čo najviac kilometrov. Víťazka nakoniec jedny hodinky získa.

Druhé sa budú žrebovať spomedzi všetkých žien a dievčat, ktoré sa do súťaže v priebehu jej trvania zapojili. Všetky súťažiace navyše získajú značkové tričko s logom SHEruns a Samsung.

Už je čas na malú aktivitu!

Trénuje sa každý štvrtok, vždy o 19:00, pričom stretávka je v Eurovea Sport Kids Academy.

Počas tréningov sa môžete zoznámiť aj s Katkou Jakeš či Ivanou Gáborík, ktoré sa tréningov príležitostne zúčastnia. Aké sú ich dôvody? Ako v prípade iných, ide o chudnutie, mind reset a najmä kondičku. Hodinky Gear Sport im v dosiahnutí cieľov aktívne pomáhajú.

Bežecké hodinky Gear Sport im v dosiahovaní cieľov aktívne pomáhajú.
Bežecké hodinky Gear Sport im v dosiahovaní cieľov aktívne pomáhajú.

Okrem zobrazenia času im neustále zobrazujú tep, prejdené kroky alebo množstvo spálených kalórií. Počas behu im ukážu aj odbehnutú vzdialenosť a jeho intenzitu. Zároveň si môžu sledovať množstvo vypitých tekutín či dĺžku a efektivitu spánku. A v prípade, že sa dlho nehýbu, upozornia ich, že je čas aspoň na malú pohybovú aktivitu.

Zamakajte na polmaratón

Pre bežcov, ktorí už majú čo-to odbehané, Samsung pripravil súťaž Na polmaratón so Samsung Gear. V rámci nej vybral šiestich výhercov, ktorí získali možnosť pripraviť sa na Medzinárodný maratón mieru v Košiciach.

Výhra zahŕňa okrem kondičných testov a vypracovania tréningového plánu na mieru aj tréningy pod vedením Marcela Matanina, možnosť testovať hodinky Samsung Gear Sport a bezdrôtové slúchadlá Gear IconX, funkčné športové tričko Adidas a vo finále full servis v podobe štartovného, ubytovania, dopravy a stravy na Medzinárodnom maratóne mieru v Košiciach, kde si výhercovia odbehnú svoj polmaratón.

Tréningov sa aktívne zúčastňujú aj instagramer Boris Holečko a moderátor Matej „Sajfa“ Cifra, ktorí sa snažia súťažiacich a ďalších záujemcov o beh nielen motivovať, ale aj doberať či vzájomne „hecovať“.

Trénuje aj Sajfa a Boris
Trénuje aj Sajfa a Boris

Priebeh a program tréningov môžete sledovať na facebookovej stránke Na polmaratón so Samsung Gear.

Tréningy prebiehajú každú stredu až do 3. októbra o 18:30 na atletickej dráhe pri OC Retro, na Magio pláži alebo na rôznych ďalších obľúbených bežeckých miestach Bratislavy, kde sa ich môžete bezplatne aktívne zúčastniť.

1/1
Zavrieť reklamu