CosmoBike vo Verone otvára sezónu cestnej cyklistiky

6. februára 2019
Verona Cosmobike

Nadšenci všetkých typov bicyklov sa zídu 16.-17. februára v talianskej Verone. Na veľtrhu CosmoBike sa tak vďaka novému termínu môže zúčastniť ešte viac výrobcov bicyklov a cyklistického vybavenia a celý rad profesionálnych jazdcov a týmov, ktorým účasť na veľtrhu umožní závodná pauza.

Ve Verone sa budú dať vyskúšať aj bicykle pre BMX, biketrial, MTB či cyklokros. CosmoBike naviac predstaví v rámci svojich 3 tématicky zameraných sekcií demo skúšobnú dráhu s povrchom pre terénnu cyklistiku.

Vnútorný okruh bude prístupný e-bikom a aj cestným bicyklom. Využitie dráhy bude pre návštevníkov veľtrhu úplne zadarmo.

Partnerom veľtrhu je legendárny taliansky  titul La Gazzetta dello Sport, ktorého ružová farba inšpirovala farebnosť najznámejšieho závodu v Taliansku Giro d’Italia.

Kam v lete na dovolenku? Do Talianska a na bicykli!

Rok 2019 je v Taliansku vyhlásený ako rok pomalého cestovného ruchu. Odvetvie rekreačnej turistiky nadobúda dnes obľubu nielen v slnečnom Taliansku. Je to hlavne vďaka objavovaniu prírodných krás aktívnym pohybom, malým dopadom tohoto dopravného prostriedku na životné prostredie, či možnosti slobodnej voľby trasy.

V Taliansku majú plán tiež  na ďalšie rozšírenie trás Národnej siete turistických cyklotrás, špecializovanej signalizácie a ďalšie  nové cyklistické opatrenia. Jedným z bodov programu na veľtrhu CosmoBike tak budú aj verejné debaty o bezpečnosti na cestách a o popularizácii cyklistiky.

Taliansko vďaka rôznorodosti krajiny ponúka širokú škálu terénov pre začiatočníkov aj hobby športovcov. Na CosmoBike sa predstavia aj cestovné kancelárie, hotely, jednotlivé regiony i značky špecializujúce sa na tento  tento typ cyklistiky.

CosmoBike podporuje mladých a začínajúcich podnikateľov

Na veľtrhu zažiari niekoľko mien svetoznámých aktívnych športovcov, aj tých, ktorí svoju kariéru už  ukončili. Mnohí z nich sa teraz venujú vývoju produktov v spolupráci so známymi značkami.

Medzi stánkami bude možné nájsť například talianske značky Wilier Triestina, Pinarello či Cicli Olympia, ale aj medzinárodné brandy ako je napr. Scott. Popri nich môžu návštěvníci stretnúť i zaujímavých menej známych výrobcov.

CosmoBike by sa rád stal odrazovým mostíkom pre mladých podnikateľov s inovativnými produktami, ktoré na trh iba vstupujú, a práve pre nich bol založený program Start@. O svoje know- how se podelia v rámci prednášok aj behom skúšobných jázd, v sprievode známých DJ.

Erika Madejová

madejova@omnimedia.sk

tel. 0903 723 724

1/1
Zavrieť reklamu