Objavte nové zdravé gurmánske pochúťky od Powerlogy

25. júna 2019
Pistáciový krém Powerlogy

Čisto slovenská značka Powerlogy už niekoľko rokov prináša na náš trh funkčné potraviny svetovej kvality. Funkčnými potravinami sú všetky, ktoré pre naše telo prinášajú prospešnú funkciu, ako napríklad zvýšenie fyzického aj mentálneho potenciálu.

Medzi také potraviny patria napríklad aj obyčajné vajíčka, čučoriedky, či bryndza. Naopak, spracované potraviny s nevhodným zložením  často krát pôsobia na naše telo negatívne.


Powerlogy sa zameriava na výrobu produktov bez kompromisov pri kvalite a použitých ingrediencií. Všetky produkty sú bez rafinovaného cukru, farbív, konzervantov, lepku, sóje, laktózy, či palmového oleja.

Do teraz sa výrobca zameriaval skôr na raňajkový sortiment, určený na efektívny štart do dňa a funkčné produkty, ktoré vášmu telu dodajú stabilnú energiu.

Tento rok sa Powerlogy na čele so zakladateľom Dušanom Plichtom púšťa do výroby gurmánskej línie produktov. V portfóliu výrobcu už teraz nájdete BIO panenský olivový olej od španielskej rodinnej firmy De Ortegas, alebo veľmi obľúbený pistáciový krém Power Pistacchio.

Veľmi obľúbený pistáciový krém Power Pistacchio.
Veľmi obľúbený pistáciový krém Power Pistacchio.

Firma sa tento rok rozhodla rozšíriť gourmet sortiment o BIO bezhistamínové vína a tiež nový sladký orieškový krém. Tieto produkty sú určené pre zákazníkov, ktorí si potrpia na extra kvalitu aj pri sladkostiach, či víne a radi si vychutnajú produkty bez kompromisov v zložení a chuti a tak aj bez výčitiek.

1/1
Zavrieť reklamu