Problémy s kardiovaskulárnym ochorením už v mladom veku

1. augusta 2019
ArmolipidPLUS

Výskyt kardiovaskulárnych chorôb je alarmujúci. Na kardiovaskulárne ochorenie zomrie dvakrát viac ľudí ako na rakovinu.

„Slováci najčastejšie umierajú na srdcovo-cievne ochorenia. Rizikové faktory KVO nebolia a nemajú príznaky, preto ich ľudia ignorujú. Znepokojujúce je, že až 9 z 10 Slovákov má minimálne jeden rizikový faktor pre vznik nejakého kardiovaskulárneho ochorenia,“ hovorí MUDr. Ivan Majerčák, kardiológ a obezitológ.


Choroby srdca a ciev postihujú až tretinu obyvateľstva. S vekom tento podiel prudko rastie, a to už pomerne zavčasu. „Pri 20 až 24 ročných ľuďoch je to 10 %, pri 40 až 44 ročných ľuďoch je tento podiel až 31 % a pri 60 až 64 ročných ľuďoch je to až alarmujúcich 76 %,“ upresňuje odborník.

Prvým krokom k zvládnutiu vysokého cholesterolu by mala byť zmena životného štýlu. Prírodný výživový doplnok ArmoLIPID PLUS obsahuje 6 synergicky pôsobiacich zložiek: fermentovaná červená ryža, berberín, kyselina listová, astaxantín, polikozanol a koenzým Q10.

V kombinácii s vhodnou stravou kontroluje hladinu cholesterolu a je určený dospelým ľuďom, ktorí sa chcú efektívne starať o hladinu svojho cholesterolu prírodnou cestou.

Cena: 15 EUR/30 tabliet, 27 EUR/60 tabliet
Viac info: www.mylansk.sk
1/1
Zavrieť reklamu