Nový Hyundai i20 N Line vás nadchne moderným dizajnom, vynikajúcim výkonom a najvyššou bezpečnosťou v triede.

8. marca 2021
Hyundai i20 N Line

Hľadáte auto, ktoré je maximálne bezpečné, ale zároveň vyzerá nápadne? A ešte vám záleží aj na výkone? V tom prípade vám predstavujeme úplne nový Hyundai i20 N Line.

Hyundai i20 N Line je športová verzia. K modelom i20 a i30 zas môžete získať zľavu, zimné pneumatiky a registračný poplatok zadarmo.

Nový Hyundai i20 N Line je výnimočný najmä:

  • premyslenými technológiami a konektivitou
  • najbezpečnejšie auto vo svojej triede
  • moderným dizajnom
  • výborným výkonom
Hyundai i20 N Line
Hyundai i20 N Line

Malé auto s veľkou konektivitou

Hyundai i20 spája premyslené technológie a tie najlepšie prvky bezpečnosti. Rozšírený bezpečnostný balík je vytvorený tak, aby ste sa cítili bezpečne vy, vaša rodina, ale aj ostatný chodci a cyklisti. Vďaka najlepšej konektivite vo svojej triede si môžete užívať pohodlnú jazdu a ovládať svoje vozidlo hlasovými povelmi. Je to zároveň prvé vozidlo v Európe, ktoré dostalo náš nový dizajnový jazyk – Enjoy.

Vyzerá tak dobre, ako jazdí

Na prvý dojem je to veľmi atraktívne moderné vozidlo, ktoré vystihuje jeho nový prívlastok Sensuous Sportiness. Moderný dizajn a silueta auta sa vyníma na cestách a určite ho okoloidúci neprehliadnu.

Hyundai i20 N Line
Hyundai i20 N Line

Čo teda znamená taká vysoká bezpečnosť?

Hyundai i20 má novú funkciu automatické urdžanie vozidla v jazdnom pruhu, ktorá funguje v rozpätí 0-180 km/h. Či už ste v meste alebo na diaľnici, ak si ju aktivujete, bude udržiavať vaše vozidlo v strede jazdného pruhu.

Funkcia monitorovanie mŕtveho uhla vám vďaka radarom umožní vyhnúť sa nepríjemným situáciám, ktoré si nedokážete zo strany vodiča všimnúť. Radarové snímače v zadnom nárazníku a predná kamera spustia výstrahu týkajúcu sa okolitých vozidiel, ak vodič zapne smerovku.

Hyundai i20 vás dokáže aj upozorniť na vozidlá, ktoré sa k vám približujú, ak cúvate, a ak je to potrebné, systém dokáže zabrzdiť vozidlo, aby sa vyhol zrážke.

Rovnako bezpečne dokážete parkovať, ak cúvate na úzke parkovacie miesto. Systém, ktorý predchádza kolíziám pri parkovaní cúvaním môže automaticky pribrzdiť, ak situácia vyzerá nebezpečne.

Hyundai i20 ponúka najvyššiu bezpečnosť medzi autami vo svojej triede.
Hyundai i20 ponúka najvyššiu bezpečnosť medzi autami vo svojej triede.

Inteligentný tempomat dokáže vďaka navigačnému systému na diaľnici prispôsobiť rýchlosť vzhľadom na blížiace sa zákruty alebo roviny.

Aby sa vám nestalo, že ste na semaforoch alebo križovatke “zaspali”, premyslený systém vás dokáže upozorniť, ak odišlo vozidlo, ktoré stálo pred vami.

Inteligentný asistent povolenej rýchlosti vám pomôže vyhnúť sa pokutám a pri prekročení rýchlosti vám príde výstraha. Môže vám aj automaticky upravovať rýchlosť.

Nový Hyundai i20 N Line nás teda oslovil veľmi premyslenou bezpečnosťou, moderným športovým dizajnom a rovnako skvelým výkonom.

Keďže autá sa vyrábajú podľa najvyšších možných kvalitatívnych štandardov, na nový Hyundai i20 N Line dostanete 5 rokov záruky bez obmedzenia kilometrov.

Viac sa dozviete na www.hyundai.sk.

1/1
Zavrieť reklamu