Päť zdravých potravinových kombinácií
Prečo si Taliani pokvapkajú paradajky za studena lisovaným olivovým olejom a Japonci jedia surové ryby spolu so sójovými bôbmi?
Prečo si Taliani pokvapkajú paradajky za studena lisovaným olivovým olejom a Japonci jedia surové ryby spolu so sójovými bôbmi?
Pekné dni motivujú k dlhším výletom, či pešo alebo na bicykli. Aký snack si so sebou zobrať tak, aby vás zasýtil a "nezaťažil"?
Najmä ak patríte k tým jedincom, ktorým býva stále chladno, ale obľubujete zimné športy a sneh, doprajte svojmu telu správnu stravu, ktorá vás zahreje.
Trahana (čítaj trachaná) je grécka potravina, ktorá vyzerá ako bulgur. Je to nerovnomerne, na drobno podrvené obilie. Rozdiel medzi našim bulgurom a trahanou je v tom, že obilie sa suší spolu s fermentovaným ovčím alebo kozím mliekom.
Pretože každý si zaslúži žiť život v tele, po akom túži.
Skúste sa zamyslieť nad tým, ako sa stravujete. Keď si uvedomíte svoje návyky a vzory, môžete nad nimi prevziať kontrolu a urobiť maximum pre svoje zdravie.
Tortilla de patatas je typické španielske jedlo, niečo ako omeletová torta zo zemiakov. V mnohých baroch, aj na miestach, mimo turistov, sa servíruje non-stop.
Kuchyňa plná kvalitných ingrediencií. Nešetrí sa zeleninou na všetky spôsoby, nesmú chýbať grécke olivy a feta syr. Poznáte tieto obľúbené grécke jedlá?
Copyright © 2025 Sportmedia, s.r.o. Partnerské weby: cyklisticke.trasy.sk biker.sk surfmagazin.sk