Špargľa s holandskou omáčkou
Špargľa u nás nepatrí k tradičným druhom zeleniny a jej pestovanie nie je príliš rozšírené, čo je vzhľadom na jej účinky veľká škoda.
Špargľa u nás nepatrí k tradičným druhom zeleniny a jej pestovanie nie je príliš rozšírené, čo je vzhľadom na jej účinky veľká škoda.
Urobte si doma túto chutnú a sýtu polievku, ktorá pochádza z Talianska. Je ako stvorená na leto!
Mäso je pre človeka zdrojom bielkovín, napriek tomu by sme ho podľa odborníkov mali jesť menej. Dá sa tak predísť rakovine hrubého čreva a zároveň pomôcť planéte.
Tak ako naši predkovia používali na liečbu rôznych chorôb nazbierané bylinky, Číňania používali huby. Ochutnajte túto výdatnú hubovú polievku!
Pripravte si doma toto voňavé, jarné - a hlavne chutné krémové rizoto!
Vedel to už Pepek námorník, ktorý v známom kreslenom seriáli jedol jeden špenát za druhým. Vďaka nemu bol silný a neohroziteľný.
Svieže raňajky, ľahký obed a slávnostná večera... Nasledujúce recepty spĺňajú presne tieto tri kritériá.
Recept na toto jedlo pochádza z Anglicka. Sviečková Wellington je určená na slávnostné príležitosti, preto jej svedčí aj slávnostné servírovanie. Vyskúšajte ju pri najbližšej príležitosti.
Copyright © 2024 Sportmedia, s.r.o. Partnerské weby: cyklisticke.trasy.sk biker.sk surfmagazin.sk