Test: cyklistické oblečenie Silvini pre ženy

Cyklistické oblečenie pre ženy. Foto: Shutterstock

Ľahkú vetruvzdornú bundičku Gela z husto tkaného jemného materiálu môžete mať stále so sebou, pretože sa dá zbaliť do jej zadného vrecka.

Ocenili sme najmä strih, ktorý dobre padol aj na vyššiu postavu s dlhými rukami, a nikde nás neťahala ani sa nevyhŕňala. V golieri má skrytú kapucňu, ktorá sa zmestí aj pod helmu.

Strih dresu Giona z príjemného a elastického materiálu je skôr vypasovaný, a teda vhodný na aktivity, ktoré vyžadujú efektívny odvod potu. Využijete ho teda aj na beh alebo do fitka.

Šortky Ciane vyzerajú ako civilné, na mieru šité kraťasy od krajčíra, a nie športové boardshorty. Nie je teda žiadnym prekvapením, že aj disponujú prvkami ako cvoky na zadných vreckách či textilným opaskom s vlajúcimi koncami.

Cyklistické oblečenie Silvini pre ženy. Foto: Martin Matula
Cyklistické oblečenie Silvini pre ženy. Foto: Martin Matula

Tento dokonalý urban imidž kazia jedine športové zipsy vreciek. My by sme ich odporučili skôr na rekreačnú cyklistiku, pretože akčnejšej MTB bikerke môžu veľké gombíky po stranách po páde zanechať na stehnách nepekné modriny. Rekreačným cyklistkám však prekážať nijak nebudú.

Spodné kraťasy s cyklovložkou Inner si môžete obliecť pod akékoľvek MTB šortky. Sú dostatočne krátke na to, aby ich spodný okraj nevytŕčal, a pri pohybe nôh sa nevyhŕňajú. Silikónový pásik, ktorý toto zabezpečuje, však nemusí vyhovovať citlivej pokožke. Priedušný materiál aj cyklovložka sú však výnimočne pohodlné a to sme pri 50 km výjazde ocenili najviac.

Hodnotenie:

Z testovacieho setu najlepšie hodnotíme príjemný materiál a komfortnú cyklovložku vnútorných nohavíc Inner. Rovnako nás zaujala vetrovka.

Viac informácií o cyklistickom oblečení nájdete na: www.silvini.sk

Text: Redakcia
Foto: Shutterstock, Martin Matula

1/1
Zavrieť reklamu