Limitovaná kolekcia Lipa – veľmi jemné vonné pohladenie pre Vašu pleť i pokožku

11. septembra 2018
Lipová kozmetika od Manufaktura

Z lásky ku starým časom a pri príležitosti stého výročia založenia republiky, dovoľujeme si Vám predstaviť už druhú limitovanú kolekciu v nostalgickom duchu. Po jarnej Fialke, ráčte s nami jesenno-zimnú sezónu privítať s unikátnou kolekciou Lipa…

Predstavujeme vám kolekciu Lipa – nádherný národný strom pripomínajúcu, v dizajne a vôni Prvou republikou inšpirovanú, v zložení potom na moderných trendoch pre maximálnu nežnosť voči pokožke založenú.

Blahodarné výťažky z lipových kvetov prispejú k hebkej, hydratovanej a mladistvej pleti a pokožke a zaručia im primeranú ochranu potrebnú v chladných mesiacoch. Starostlivosť spríjemní exkluzívne hrejivá vôňa s tónmi lipových kvetov, sprevádzajúca všetky kozmetické prípravky. Pocit blaženosti zaručený…

Zvláčňujúce jemné rastlinné mydlo s lipou a mandľovým olejom 150 g, cena: 5,60 €

Len ťažko by ste za čias Prvej republiky našli typickejší kozmetický prípravok ako je pevné mydlo, preto v našej kolekcii nesmie chýbať. Zvláčňujúce rastlinné mydlo neskonale príjemného oblého tvaru obsahuje zjemňujúci výťažok z lipových kvetov, glycerín a výživný mandľový olej. Zahalí vaše rúčky do bohatej peny, dodá im pocit skutočnej čistoty a zanechá ich krásne svieže, hebké a znamenite prevoňané.

Veľmi jemný sprchovací & kúpeľový gél s lipou a mandľovým olejom 250 ml, cena: 7,20 €

Veľmi jemný sprchovací & kúpeľový gél s cennými prírodnými ingredienciami je dokonalým prípravkom pre osviežujúci sprchovací rituál aj odpočinkový vonný kúpeľ. Pokožku zanecháva sviežu, mladistvo zamatovú a nádherne prevoňanú hrejivou vôňou s tónmi lipových kvetov.

Veľmi jemný sprchovací & kúpeľový gél s lipou a mandľovým olejom
Veľmi jemný sprchovací & kúpeľový gél s lipou a mandľovým olejom

Vďaka unikátnemu modernému zloženiu s vysoko koncentrovanými umývacími zložkami na báze kokosového a olivového oleja a cukru, obohatených o zjemňujúci výťažok z lipy, starajúci sa mandľový olej, upokojujúci panthenol a zvláčňujúce obilné výťažky intenzívne pení a jeho spotreba je až o 1/3 nižšia ako u iných prípravkov tohto typu.

A čo navyše: neobsahuje SLES, ktorý si dnešná moderná doba často žiada. Vďaka tomu je obzvlášť jemný a pokožku rozmaznávajúci.

Ideálny regeneračný krém na ruky s lipou, mandľovým olejom a panthenolom 75 ml, cena: 6,55 €

V chladných mesiacoch býva pokožka často vysušená, precitlivená, trpiaca pocitom napnutia. Udržať svoje ruky krásne pritom nemusí byť žiadnym umením.

Ideálny regeneračný krém na ruky s lipou, mandľovým olejom a panthenolom
Ideálny regeneračný krém na ruky s lipou, mandľovým olejom a panthenolom

Výnimočný regeneračný krém na ruky so zjemňujúcim výťažkom z lipových kvetov, výživným mandľovým olejom a bambuckým maslom, ovseným výťažkom a upokojujúcim panthenolom je ideálnou starostlivosťou pre každé rúčky.

Jedinečná receptúra tohto krému, bohatá na účinné prírodné ingrediencie, ich pomôže zanechať sviežo mladistvé, hebké a krásne prevoňané. Poskytne im navyše potrebnú ochranu pred nepriazňou počasia. Presvedčte sa sami…

Vysoko ošetrujúci balzam na pery s lipou, marhuľovým olejom a včelím voskom 4 g, cena: 4,80 €

Pekné pestované pery sú okrasou každej ženy. Chladné a sychravé jesenno-zimné mesiace však môžu spôsobiť ich vysušenie, dokonca až bolestivé popraskanie. A kto by potom chcel také pery bozkávať…

Je teda potrebné, venovať im náležitú pozornosť. Prírodný balzam na pery s hydratačným a zjemňujúcim výťažkom z lipových kvetov, včelím voskom, zvláčňujúcim marhuľovým olejom, bambuckým maslom a vitamínom E je tou ideálnou starostlivosťou, ktorá poskytne perám znamenitú regeneráciu, potrebnú výživu a ochranu.

Vaše pery Vám poďakujú, ak ich budete pravidelne touto blahodarnou prírodnou pomádou rozmaznávať.

Výnimočný ochranný pleťový balzam s lipou, marhuľovým olejom a panthenolom 50 ml, cena: 9,95 € 

Chladno, sychravo, veterno … takéto počasie veru neprospieva Vašej pleti. Udržujte ju náležite pestovanú aj v jesenno-zimných mesiacoch. Používajte náš výnimočný ochranný balzam ako rannú i večernú starostlivosť pre suchú pokožku alebo ako ochranu každej pleti v nepriaznivom počasí. Pomáha zamedziť strate potrebnej vlahy, predchádza podráždeniu a poskytuje pleti pocit skutočnej pohody.

Výnimočný ochranný pleťový balzam s lipou, marhuľovým olejom a panthenolom
Výnimočný ochranný pleťový balzam s lipou, marhuľovým olejom a panthenolom

Chystáte sa na hory alebo na dlhú prechádzku prírodou? Nakrémujte sebe aj deťom tváre naším balzamom – ľahšie odolajú vetru a drsnému počasiu. Jedinečná receptúra na báze pravých prírodných ingrediencií využíva výťažky z lipových kvetov, marhuľového a jojobového oleja, bambuckého masla, panthenolu, ovseného beta-glukánu a vitamínov A, E a C. Presvedčte sa, ako dokáže Vašu pleť zregenerovať, vyživiť a znamenite ochrániť. 

Vonná kúpeľová soľ s lipou pre chvíle odpočinku 300 g, cena: 3,90 €

Za oknami dážď, vietor, chlad až mráz, Vy však užívajúc si v teplej vonnej kúpeli. Uvoľňujúca, znamenite voňajúca kúpeľová soľ s výťažkami z lipových kvetov je tou pravou prísadou pre dokonalý odpočinok a jemnú pokožku.

Kúpeľ v soli prispieva k prekrveniu, upokojuje organizmus, uvoľňuje vnútorné i vonkajšie napätie a čo viac – aspoň na chvíľu zaháňa starosti. Doprajte si večerný kúpeľový rituál pred spaním – pocit blaženosti zaručený. 

Dámska toaletná voda LIPA 50 ml, cena: 23,50 €

Exkluzívne omamná hrejivá vôňa lipových kvetov, pivónie, jablka a vanilky zahalí každú dámu do nádherne vonného oblaku. Nežne kvetinová, sviežo ovocná aj tajomne a sladko korenistá – práve taká je táto výnimočná vôňa. Tú skrátka musíte mať…

Dámska toaletná voda LIPA
Dámska toaletná voda LIPA


Vrchná nota: jablko, mandarínka
Stredná nota: pivonka, lipové kvety
Spodná nota: mošus, vanilka, santalové drevo

Lipový sirup 250 ml, cena: 6,35 €

Lipa je naším národným stromom a jej kvety sú stovkami rokov preverené domáce liečivo. Lahodný sirup výnimočnej kvality je vyrobený z výťažkov z lipových a bazových kvetov, trstinového cukru a vitamínu C. Pomáha posilniť Vašu prirodzenú odolnosti a vitalitu v období chrípok a prechladnutí a čo navyše: výborne chutí.

Vyskúšajte naše tipy pre znamenité osviežujúce aj hrejivé nápoje:

Osviežujúca lipová limonáda

Ingrediencie: lipový sirup, sóda, šťava z citróna, medovka na ozdobu Ráčte pohár sčasti ľadom naplniť, lipovým sirupom pokvapkať a sódou zaliať (ideálne v pomere 1:10). Ak dochutíte citrónovou šťavou a ozdobíte lístkom vonnej medovky, vykúzlite vskutku roztomilý osviežujúci nápoj.

Horúca lipa

Ingrediencie: lipový sirup, horúca voda, šťava z citróna (príp. rum) 

Hrejivý nápoj lahodnej chuti, ideálny v sychravých dňoch, pripravíte v okamihu jednoduchým zriedením lipového sirupu horúcou vodou (80 ° C) a dochutením šťavou z citrónov. Ak dospelí pridajú kvapku rumu, tu objavia nápoj zaručene blažený…

1/1
Zavrieť reklamu