Auto, ktoré spraví váš život akčnejším, a pritom je maximálne bezpečné. Nový Hyundai i20

5. apríla 2021
Hyundai i20 N Line

Ak máte radi akciu, no zároveň staviate na bezpečnosť rodiny alebo ostatných spolucestujúcich, Hyundai i20 môže byť tým pravým autom pre vás.

V jeho triede nenájdete bezpečnejšie auto. Využíva totiž veľké množstvo prepracovaných moderných technológií, ktoré vám pomáhajú udržiavať bezpečnosť na cestách, a tak nad vami držia ochrannú ruku.

Čím vás nový Hyundai určite zaujme, je moderný dizajn, ktorý iba dosvedčuje tomu, aký výkon podáva na cestách. O atraktívnom dizajne písať nebudeme, na ten sa stačí pozrieť a spraviť si vlastný dojem. Ak by ste ho však mali chuť ešte o niečo vylepšiť a byť všetkým na obdiv, môžete si k svojmu modelu doobjednať strechu inej farby, s ktorou vás naozaj nik neprehliadne.

Prečo vyberať teraz?

Momentálne je k vybraným modelom i20 veľká akcia. Balík COOL výhod zahŕňa:

  • akciový bonus 1500 €,
  • hotovostnú zľavu 250 €,
  • sadu zimných peumatík v hodnote 317 €
  • registračný poplatok v hodnote 33 €

Celá táto zľava vám ušetrí dohromady až 2 100 €, a preto sa toto atraktívne nové auto oplatí kupovať práve teraz.

5-ročná záruka bez obmedzenia kilometrov svedčí o tom, že auto sa vyrába podľa najvyšších možných kvalitatívnych štandardov.

Auto, ktoré sa dá ovládať aj cez mobil alebo hlasom

Hyundai i20 má totiž špičkovú konektivitu. Jeho dotyková obrazovka obsahuje aj 3D navigáciu, samozrejme aj médiá a možnosť rôzneho pripojenia. Hlasom môžete ovládať napríklad klimatizáciu, teplotu, vyhrievanie sedadiel a ďalšie funkcie.

Nepamätáte si, kde ste zaparkovali?

Cez aplikáciu Bluelink môžete zamknúť alebo odomknúť vozidlo na diaľku, ak ste nato zabudli alebo by ste si to pre istotu chceli overiť. Vďaka tejto aplikácii dokážete aj vyhľadať vozidlo, ak si presne nepamätáte, kde ste zaparkovali a v prípade pokusu o vniknutie do vozidla vám aplikácia pošle výstrahu. Pomôže vám dokonca aj skontrolovať tlak v pneumatikách.

Nový Hyundai však ponúka aj také vychytávky, ako vyhľadanie paliva v okolí za najlepšiu cenu. Ceny palív sú neustále aktualizované a vy si potom len zadáte cieľ do navigácie. Múdre auto vám pomôže nájsť voľné parkovacie miesto, zistiť live predpoveď počasia na miestach, kde sa práve nachádzate, varuje vás pred rýchlostnými kamerami a máte prístup k online dopravným informáciám Hyundai. Aby toho nebolo málo, Hyundai i20 vie aj to, ktoré destinácie vo vašom okolí sú zaujímavé. Tomu sa hovorí špičková konektivita, avšak zďaleka to nie je všetko!

Nový Hyundai i20 nájdete aj v ešte novšej športovej verzii i20 N Line.

Viac informácií nájdete na: www.hyundai.sk

1/1
Zavrieť reklamu