5 mýtov o (ne)bezpečnom jedle
Občas je ťažké rozpoznať riziko a keď to stále dobre vonia a chutí, býva nám ľúto všetky tie dobroty vyhodiť.
Občas je ťažké rozpoznať riziko a keď to stále dobre vonia a chutí, býva nám ľúto všetky tie dobroty vyhodiť.
Pripravte si kuracie stehná alebo krídla na omáčke z vína, trstinového cukru, sójovej omáčky a strúhaného zázvoru.
Pripravte si tradičné štipľavé ázijské jedlo s kuracím mäsom a koriandrovou vňaťou.
Recept na domácu pečenú paštétu z kuracej pečene a bravčového bôčika s koňakom alebo vínom. Príprava po kúskoch trvá dva dni.
Recept na kuracie prsia s čiernou fazuľou v placke.
Sýte, výživné jedlo, v ktorom výraznú chuť mäsa so slaninou zjemňuje čerstvý tymian a jablko.
Copyright © 2024 Sportmedia, s.r.o. Partnerské weby: cyklisticke.trasy.sk biker.sk surfmagazin.sk