
5 dôvodov, prečo si sušiť potraviny
Predstavte si vlastné voňavé a sladké sušené ovocie bez pridaného cukru. Alebo chrumkavé zeleninové čipsy, ktoré ste si pripravili sami a zadarmo. Sušenie vlastných potravín má veľa výhod.
Predstavte si vlastné voňavé a sladké sušené ovocie bez pridaného cukru. Alebo chrumkavé zeleninové čipsy, ktoré ste si pripravili sami a zadarmo. Sušenie vlastných potravín má veľa výhod.
Biele Karpaty ležia na hranici Slovenska a Českej republiky. Kopce Bielych Karpát sú široké, rozľahlé a nie až také vysoké. Tento zabudnutý kraj si zachoval mnoho vecí, ktoré sú už na iných miestach dávno stratené.
Enzýmy sú látky, ktoré sa nachádzajú v našom tele a v potravinách. Enzýmy zlepšujú trávenie a následne celé fungovanie tela. Sú však nesmierne citlivé a často ich ničíme, ako ich teda ochrániť?
Keď sa snažíte udržať postavu pod kontrolou, dajte si pozor na čerstvé marhule.
Špičkové kuchynské prístroje by vás mali odbremeniť od práce a ušetriť vám čo najviac času. Túto úlohu zvládne napríklad šnekový odšťavovač Hurom Slow Juicer H100, vďaka ktorému si môžete konečne užívať najkvalitnejšiu šťavu aj bez zdĺhavého odšťavovania a čistenia odšťavovača.
Sušenie je proces, pri ktorom sa pomocou teploty a ventilátora z potravín odstraňuje voda (potraviny sa dehydrujú), pričom enzýmy ostávajú neporušené. Tieto potraviny sú skvelým pomocníkom pri prechode na surovú stravu, aj pri bezlepkovej diéte.
Ponorte sa do alchýmie sušených potravín. Je jednoduchá a rýchla. Doma ušetríte financie a vyprodukujete len minimum odpadu. Sušené potraviny sa ľahko skladujú, vďaka čomu si to najlepšie z nich vychutnáte aj v zime.
Pitie čučoriedkového smoothie po intenzívnom tréningu znižuje hladinu biomarkerov zápalu a urýchľuje regeneráciu sily.
Copyright © 2025 Sportmedia, s.r.o. Partnerské weby: cyklisticke.trasy.sk biker.sk surfmagazin.sk