Značka: ovocie

5 dôvodov, prečo si sušiť potraviny

9. októbra 2020

Predstavte si vlastné voňavé a sladké sušené ovocie bez pridaného cukru. Alebo chrumkavé zeleninové čipsy, ktoré ste si pripravili sami a zadarmo. Sušenie vlastných potravín má veľa výhod.

Čo sú enzýmy? Všetko, čo o nich potrebujete vedieť

26. marca 2020

Enzýmy sú látky, ktoré sa nachádzajú v našom tele a v potravinách. Enzýmy zlepšujú trávenie a následne celé fungovanie tela. Sú však nesmierne citlivé a často ich ničíme, ako ich teda ochrániť?

Vychutnajte si najjednoduchšie odšťavovanie

17. októbra 2018

Špičkové kuchynské prístroje by vás mali odbremeniť od práce a ušetriť vám čo najviac času. Túto úlohu zvládne napríklad šnekový odšťavovač Hurom Slow Juicer H100, vďaka ktorému si môžete konečne užívať najkvalitnejšiu šťavu aj bez zdĺhavého odšťavovania a čistenia odšťavovača.

Desatoro správneho dehydrovania potravín

19. októbra 2017

Sušenie je proces, pri ktorom sa pomocou teploty a ventilátora z potravín odstraňuje voda (potraviny sa dehydrujú), pričom enzýmy ostávajú neporušené. Tieto potraviny sú skvelým pomocníkom pri prechode na surovú stravu, aj pri bezlepkovej diéte.

Zavrieť reklamu