Chutná náhrada jedla s kvalitnými prísadami, ktorá dokonale zasýti, je tu. Zmes na prípravu chutného proteínového koktejlu obsahuje každodenne potrebné minerály, vitamíny i vlákninu.

11. augusta 2022

SLIM Shake od Peerotonu je užitočný pre doplnenie pravidelného jedálnička, pri udržiavaní telesnej hmotnosti alebo pri chudnutí. Pravidelná konzumácia podporuje k správnej funkcii metabolizmu, napomáha pri strážení hmotnosti.

SLIM Shake je určený pre dospelých, ktorí:

  • chcú nahradiť jedlo vyváženým produktom pri strážení alebo udržiavaní svojej hmotnosti,
  • držia diétu zameranú na chudnutie,
  • trpia diagnózami z deficitu bielkovín v dôsledku ich nedostatočného príjmu,
  • chcú budovať svaly v spojení s vhodným svalovým tréningom.

SLIM Shake náhrada jedla je založený na bielkovinách. Tento princíp ponúka rozhodujúce výhody oproti iným potravinám. Bielkoviny udržiavajú pocit sýtosti po dlhú dobu, a tým sa zabráni chuti do jedla. Hodnotné sójové bielkoviny a jogurt pomáhajú aktivovať metabolizmus, avšak neuberajú zo svalovej hmoty. Obsahuje spektrum všetkých dôležitých vitamínov a minerálov.

Okrem príjemnej vanilkovej alebo čokoládovej chuti pre chuťové bunky poskytuje obsiahnutý med potrebné uhľohydráty ako zdroj energie. Cenné sójové a jogurtové proteíny udržiavajú svalovú hmotu a nevyhnutné vitamíny skupiny B aktívne podporujú metabolizmus. Dodávka všetkých dôležitých vitamínov a minerálov zabezpečuje, že napriek upravenej strave sa nevyskytujú žiadne príznaky nedostatku. Neprichádza k nežiaducej únave zo zmeny stravovania.

Okrem základných požiadaviek na zdravú výživu, dostatočný výkon a nutričné hodnoty je SLIM Shake od Peerotonu účinnou oporou v rámci vašej diéty: jedna porcia nahrádza celé jedlo iba 200 kcal (zdravé kalorické jedlo má okolo 600 kcal). Okrem toho sa aktívne podporuje metabolizmus. Zároveň je telo zásobované všetkými prvkami, ktoré sú dôležité pre jeho fungovanie, takže nevykazuje príznaky nedostatku.

To je dôvod, prečo je zachovaná hodnotná svalová hmota, a to aj pri diéte a pri výraznom chudnutí sa cítite dobre, nemáte pocit hladu a dokážete si udržať požadovanú váhu aj po ukončení diéty. Svaly sú tvorené bielkovinami. Ak chcete, aby telo spaľovalo tuk a nestrácalo svaly, aby uspokojilo svoje potreby kalórií, telo potrebuje ďalšie bielkoviny. Tým sa zabráni nebezpečnému jo-jo efektu.

SLIM Shake obsahuje sójové i mliečne bielkoviny. Izolát sójového proteínu sa získava zo semien sójovej rastliny a považuje sa za najznámejší rastlinný proteín najvyššej kvality.

Termín „izolát“ znamená najvyšší obsah bielkovín a najnižší obsah tuku. Mliečne bielkoviny sa získavajú z mlieka a sú ideálnym doplnkom sójového proteínu, ktorého kombinácia podporuje lepšiu absorpciu v tele.

3 – fázový plán od Peerotonu = jednoduchá cesta k uspokojivej hmotnosti

1. fáza očistná 3x denne Slim Shake: Počas očistnej fázy sa konzumuje iba tekutá strava. Ako náhradu celodennej stravy ráno na obed a večer sa používa Slim Shake max. 3 dni.

2. fáza úbytková 2x denne Slim Shake, 1x zdravé jedlo: Vo štvrtý deň už môžete obedňajšiu dávku zameniť za zdravé jedo, Slim Shake zostáva na raňajky a večeru po dobu minimálne 14 dní max. 4 týždne.

3. fáza stabilizácie 2x zdravé jedlo, 1x Slim Shake: Ideálne 8 týždňov. Zdravé raňajky, zdravý obed, na večeru Slim Shake.

SLIM Shake od Peerotonu neobsahuje žiadne farbivá ani konzervačné látky, je bez umelých príchutí s kyselinou linolovou, bez pridaného oleja. Spracovanie sa vykonáva podľa najvyšších možných štandardov kvality ISO * a IFS * *) ISO: Medzinárodná organizácia pre normalizáciu IFS: Medzinárodné potravinové štandardy. Neobsahuje GMO zložky. Viac o produkte na: www.sportsrecovery.sk.


Text a foto: Sportsrecovery

1/1
Zavrieť reklamu