Podujatie BAJKERKY FEST 2024 sa uskutoční už tento víkend v Bikeparku Malinô Brdo

20. septembra 2024
bajkerky fest 2024

Čaká vás víkend plný jazdenia, workshopov, testovania bicyklov značiek Trek a Specialized, grilovačka, večerné premietanie filmu, veľa zábavy a chýbať nebude ani dobre vychladené pivo.

Pridajte sa k nám na Bajkerky Fest 2024 a príď si spoločne s ostatnými bajkerkami užiť prvý ročník ženského bajkerského festivalu, ktorý je stvorený špeciálne pre nás – baby, bajkerky, ktoré sa rady bavia na dvoch kolesách.

Čaká vás víkend plný jazdenia, workshopov, testovania bicyklov značiek Trek a Specialized, grilovačka, večerné premietanie filmu, veľa zábavy a chýbať nebude ani dobre vychladené pivo.

Príďte si nazbierať zážitky, zasmiať sa, pobajkovať, povzbudiť sa navzájom a hlavne sa konečne vidieť naživo! Tento víkend je o stretnutí komunity, ktorá sa doteraz poznala len cez mobilné obrazovky a komentáre. Spoločne sa spoznáme, zajazdíme a užijeme si dva dni nekončiaceho adrenalínu na trailoch v bikeparku.

Čo vás čaká a neminie?

SOBOTA – 21.09.2024 

Deň nabitý skvelým programom! Ráno odštartujeme workshopy a kempy, kde sa naučíme nové triky a zlepšíme techniku jazdy. Ďalej si budete môcť v rámci testovačky bicyklov vyskúšať nadupané bajky od Treku a Specializedu. A k tomu na vás čaká celodenné jazdenie v bikeparku a na XC okruhu.

Pripravené sú aj aj vzrušujúce bajkerské súťaže, v ktorých zabojujete o skvelé bajkerské ceny od našich partnerov! Deň zakončíme večernou grilovačkou s pivkom od Liptovaru a k tomu si budeme premietať bajkerský film pod hviezdami.

NEDEĽA – 22.09.2024

Nedeľa je venovaná tomu, čo milujeme najviac – bajkovaniu!

Poďte si užiť voľné jazdenie v bikeparku na Malinom Brde a nasať atmosféru singletrackov, ktoré ponúka toto horské prostredie.

VSTUP NA BAJKERKY FEST JE ZADARMO!

A pre čo najlepší zážitok na teba čaká aj špeciálny Bajkerky Fest cenník do bikeparku:

1-dňový bikepass = 15 €
2-dňový bikepass = 25 €

Priprav sa na víkend plný smiechu, adrenalínu a nových priateľstiev! Pridaj sa k nám a staň sa súčasťou našej komunity BAJKERIEK!

Partneri: Bajkerky, Ground, Malinô Brdo, Liptovar, Muc-off, Trek, Specialized


Text a foto: Bajkerky

1/1
Zavrieť reklamu