Jesenná perníková kaša
Keď sa začínajú skracovať dni a vonku prevláda sychravé počasie, jediné, po čom túžime je zababušiť sa do deky a oddychovať. K tomu sa perfektne hodí jesenná perníková kaša. Urobíte si ju naozaj jednoducho.
Lahodná raňajková kaša vonia a chutí ako idylická jeseň. Je pripravená bez mlieka, lepku a navyše je vhodná pre vegánov. Nepoužili sme žiadny rafinovaný cukor a jesennú atmosféru a chuť sme doplnili domácim perníčkom z mandľovej múky.
Suroviny:
- 40 g ovsených vločiek
- 1/2 banánu
- 1 ČL perníkového korenia
- 1 PL Powerlogy orieškového masla
- 200 ml vody
- 200 ml rastlinného mlieka
- 1 odmerka Powerlogy Complete Protein
Môže vás zaujímať:
Tradičné andalúzske gazpacho. Osviežte sa studenou španielskou polievkou, ktorú si zamilujete.
Postup:
- 40 g ovsených vločiek, 1/2 banánu, 1 ČL perníkového korenia, 1 PL 1 PL Powerlogy orieškového masla, 200 ml vody a 200 ml rastlinného mlieka spolu v hrnci vymiešame a dáme na cca 10 – 15 minút povariť, kým kaša nezhustne.
- Do už uvarenej kaše vmiešame 1 odmerku vanilkového Complete Proteinu a prelejeme do pripravenej misky.
- Kašu sme dozdobili domácimi perníčkami z mandľovej múky a poriadnou dávkou orieškového masla.
Dobrú chuť!
Text a foto: Powerlogy
1/1