Ako ekologicky pestovať zeleninu na Slovensku? Spýtajte sa na to Jána Šlinského
To, že zelenina z obchodu nie je až taká zdravá, už vieme. Ale ako pestovať zdravo, trvalo udržateľne a bez toho, aby nám prirástla motyka k ruke? Je to vôbec možné? Pozrite si Trochu inak s pestovateľom Jánom Šlinským a Adelou Banášovou.
Ak ste o Jánovi Šlinskom ešte nepočuli, je priekopníkom v oblasti trvalo udržateľného pestovania zeleniny na Slovensku. Ak ani vám nie je jedno, čo jete, a téma ekologického pestovania vás zaujíma, potom sa určite oplatí pozrieť si staršie vydanie relácie Trochu inak s Adelou Banášovou. Pán Šlinský začína rozprávať po 40. minúte.
Lyžiarske stredisko: Ski Land Myjava
Súhlasíte? Potom máme pre vás ešte jednu kratšiu prednášku:
Zima v Rakúsku. Zažite ju teraz naozaj!
Text: Redakcia
Foto: Shutterstock