Vegetariánska treska  

4. marca 2024
vegetariánska treska - recept BILLA

Máme dobrú správu pre milovníkov tradičnej tresky – toto je recept na jej vegetariánsku verziu. Vyskúšajte!

Čas prípravy: 5 min. 
Čas varenia: 15 min. 
Hotovo za: 20 min. 

Suroviny (pre 4-6 osôb):

Postup: 

  1. Cibuľu nakrájame najemno. Očistený petržlen a mrkvu najemno postrúhame. Pokvapkáme citrónovou šťavou. 
  2. Nastrúhaný petržlen a mrkvu premiešame s cibuľou, kyslou smotanou, majonézou, horčicou, dochutíme cukrom, soľou a čiernym korením. Necháme v chladničke odstáť. 
  3. Chute môžeme ešte doladiť citrónom, horčicou, cukrom, soľou a korením. 
  4. Podávame s chlebom alebo bielym pečivom. 

Náš tip:
Táto treska ulahodí všetkým vegetariánom. Je na nerozoznanie od pravej, a to napriek tomu, že je čisto zo zeleniny. Skvele chutí aj na druhý deň, keď ju necháte odstáť v chladničke a chute sa ešte viac spoja.  


Text a foto: BILLA

1/1
Zavrieť reklamu